Intrakat: Μη διανομή μερίσματος και αποφάσεις ΓΣ

Intrakat: Μη διανομή μερίσματος και αποφάσεις ΓΣ

Intrakat: Μη διανομή μερίσματος και αποφάσεις ΓΣ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 357 ΦΟΡΕΣ

Τη μη διανομή μερίσματος και τη μεταφορά των κερδών της χρήσης εις νέον ενέκρινε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Ιντρακόμ Κατασκευές ΑΕ Τεχνικών Έργων και Μεταλλικών Κατασκευών" (Intrakat).

Τη μη διανομή μερίσματος και τη μεταφορά των κερδών της χρήσης εις νέον ενέκρινε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Ιντρακόμ Κατασκευές ΑΕ Τεχνικών Έργων και Μεταλλικών Κατασκευών" (Intrakat).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη ΓΣ ελήφθησαν οι ακόλουθες αποφάσεις:

- Εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις της εταιρίας και του ομίλου αυτής της εταιρικής χρήσης από 01.01.2009 έως 31.12.2009 μετά των σχετικών εκθέσεων του διοικητικού συμβουλίου και των ορκωτών ελεγκτών - λογιστών.

- Εγκρίθηκε η απαλλαγή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης του διοικητικού συμβουλίου και των ορκωτών ελεγκτών - λογιστών, για τη διαχείριση της εταιρίας και τις οικονομικές καταστάσεις της εταιρίας και του ομίλου αυτής, αντιστοίχως, για την εταιρική χρήση από 01.01.2009 έως 31.12.2009.

- Εγκρίθηκε ο διορισμός της ανώνυμης εταιρίας ορκωτών ελεγκτών "ΣΟΛ Α.Ε. Ορκωτών Ελεγκτών", για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της εταιρίας και του ομίλου αυτής, της εταιρικής χρήσης από 01.01.2010 έως 31.12.2010.

- Εγκρίθηκε η αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από 0,34 σε 1,36 ευρώ με ταυτόχρονη μείωση του αριθμού των μετοχών (reverse split), σε αναλογία 4 προς 1, δηλαδή με μείωση του αριθμού των μετοχών από 92.617.000 σε 23.154.250 μετοχές και η λόγω του reverse split τροποποίηση του αρ. 5 παρ. 1 του καταστατικού της εταιρίας.

- Προεγκρίθηκε ποσό 200.000 ευρώ, το οποίο θα αφορά την αποζημίωση μελών ΔΣ της εταιρίας, για το χρόνο που θα διαθέσουν στις συνεδριάσεις του ΔΣ, κατά το έτος 2010, και την εν γένει εκπλήρωση των καθηκόντων τους, σύμφωνα με το άρθρο 5 του Ν. 3016/2002 περί Εταιρικής Διακυβέρνησης, ως ισχύει.

- Εγκρίθηκε η σύναψη συμβάσεων.

- Εγκρίθηκε ο διορισμός του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας, κ. Πέτρου Κ. Σουρέτη, στη θέση του μέλους του ΔΣ με την ιδιότητα του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας, με την επωνυμία "Ξενοδοχειακαί - Τουριστικαί - Οικοδομικαί και Λατομικαί Επιχειρήσεις - Ο Κέκροψ ΑΕ", ο οποίος πραγματοποιήθηκε με απόφαση της από 03.03.2010 έκτακτης γενικής συνέλευσης της ως άνω εταιρίας.

- Εγκρίθηκε η χορήγηση άδειας στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τους διευθυντές της εταιρίας να ενεργούν είτε για λογαριασμό τους είτε για λογαριασμό τρίτων, πράξεις που υπάγονται σε κάποιον από τους επιδιωκόμενους από την εταιρία σκοπούς, όπως, επίσης, να μετάσχουν ως ομόρρυθμοι εταίροι σε εταιρίες που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς και να μετάσχουν στο μετοχικό κεφάλαιο ή/και στο διοικητικό συμβούλιο των συνδεδεμένων με την εταιρία εταιριών.

- Επί του δεκάτου θέματος της ημερησίας διάταξης δεν υπήρξαν άλλες ανακοινώσεις προς τους κ.κ. μετόχους.

Διαβάστε ακόμη

ΔΥΠΑ-ΕΦΚΑ: Καταβολές επιδομάτων άνω των 75 εκατ. ευρώ

Λοκομοτίβα της ελληνικής οικονομίας ο Τουρισμός

Φορολογικές δηλώσεις: 349 ευρώ επιστροφή για 24 στις 100 – 53 είναι μηδενικές

Καταπατημένα ακίνητα: Εξαγορά... και στα χωράφια με εκπτώσεις έως 80%

Επίδομα παιδιού Α21: Κλείνει η πλατφόρμα στις 10 Μαΐου

Ειδική αργία διατραπεζικών συναλλαγών την Πρωτομαγιά

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων: Iσχυρές αντιδράσεις στην υπερφορολόγηση του κλάδου

Πάσχα: Πόσα θα ξοδέψουν φέτος οι Έλληνες- Μειωμένες δαπάνες για 4 στου­ς 10