Η Caterplus υπερήφανος χορηγός του 3ου Local Gourmet Festival

Η Caterplus υπερήφανος χορηγός του 3ου Local Gourmet Festival

Η Caterplus υπερήφανος χορηγός του 3ου Local Gourmet Festival

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 330 ΦΟΡΕΣ

Η Caterplus δηλώνει υπερήφανος υποστηρικτής της μεγάλης γιορτής της σύγχρονης ροδίτικης κουζίνας, του 3ου Local Gourmet Festival που θα διεξαχθεί 27-30 Ιουλίου στο Noble Gourmet Restaurant του ξενοδοχείου Elysium Resort & Spa στη Ρόδο.

Διαγράφοντας εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία σε εστιατόρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, τέσσερις καταξιωμένοι Έλληνες Chef [Μιχάλης Νουρλόγλου, Γκίκας Ξενάκης, Μανώλης Παπουτσάκης, Παύλος Κυριάκης] καταθέτουν τις δικές τους εμπειρίες και τη δική τους οπτική για την ελληνική κουζίνα μέσα σ’ ένα «γαστρονομικό διάλογο με τη ροδίτικη κουζίνα» την οποία εκπροσωπεί η ομάδα του Noble [Γιώργος Τρουμούχης, Σπύρος Κουγιός].

Έχοντας αποσπάσει δύο χρυσούς σκούφους αλλά και το βραβείο Ελληνικής κουζίνας, το εστιατόριο Noble Gourmet Restaurant στη Ρόδο αποτελεί ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας συμβάλλοντας ενεργά στην μετεξέλιξη της ροδίτικης γαστρονομίας καθώς και στην ανάδειξη των τοπικών πρώτων υλών.

Μέσα από την αρωγή της, η Caterplus παραμένει πιστή στο όραμά της που έχει στόχο τη στήριξη των δράσεων που προάγουν την τοπική ελληνική κουζίνα και αναδεικνύουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις μοναδικές γεύσεις του τόπου μας.

Σχετικά με την Caterplus
Η Caterplus (ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ Γ. ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε.) είναι µια σύγχρονη εµπορική εταιρεία, µε πολυετή, επιτυχή και δυναµική παρουσία στον ευρύτερο κλάδο εισαγωγής και διακίνησης τροφίµων, ποτών και πρώτων υλών αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής.

Με έδρα τη Ρόδο δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της ∆ωδεκανήσου και την Κρήτη από το 1989! Στόχος της εταιρείας η ολοκληρωμένη υποστήριξη των επαγγελματιών της εστίασης και η βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών τους μέσα από προϊόντα, προτάσεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές