Γαλάζια σημαία στο Grecotel

Γαλάζια σημαία στο Grecotel

Γαλάζια σημαία στο Grecotel

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 868 ΦΟΡΕΣ

Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, με σκοπό την έπαρση της σημαίας και την ενημέρωση των παρευρισκομένων σχετικά με τις προσπάθειες που πρέπει να καταβάλλουμε όλοι μας, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε καθαρές παραλίες.

Στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής πολιτικής που ακολουθεί η ξενοδοχειακή εταιρία Grecotel A.E. και με αφορμή τη βράβευση της παραλίας που ευρίσκεται έμπροσθεν του ξενοδοχείου “GRECOTEL Rhodos Royal” με την Γαλάζια Σημαία, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, με σκοπό την έπαρση της σημαίας και την ενημέρωση των παρευρισκομένων σχετικά με τις προσπάθειες που πρέπει να καταβάλλουμε όλοι μας, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε καθαρές παραλίες και ένα πολιτισμένο περιβάλλον τόσο εμείς όσο και οι μελλοντικές γενιές. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στις 30 Ιουνίου 2010 στην παραλία του ξενοδοχείου και περιελάμβανε σύντομη ενημερωτική ομιλία από τον Διευθυντή του ξενοδοχείου κύριο Ιωάννη Κατσικογιάννη. Παρέστη πλήθος κόσμου, κυρίως πελάτες του ξενοδοχείου, πολίτες, και τοπικοί φορείς. Σε όλους του παρευρισκόμενους δόθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό σχετικά με το πρόγραμμα της Γαλάζιας Σημαίας και την περιβαλλοντική πολιτική της GRECOTEL. Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Grecotel Rhodos Royal ευχαριστεί θερμά όλους τους παρευρισκόμενους, που μας στήριξαν με την παρουσία τους.

Διαβάστε ακόμη

Συμπόσιο για την πλαστική ρύπανση τον Οκτώβριο στη Ρόδο

Επιστήμονες χαρτογραφούν τις αποικίες των μυρμηγκιών στα Δωδεκάνησα

Τα μυρμήγκια Camponotus και Cremmatogaster θα μελετηθούν στην Κάρπαθο

Ιάκωβος Κολαϊνής: «Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί» – Οικολογική ισορροπία σε αναζήτηση

Φυτεύοντας το δάσος της θάλασσας στους Λειψούς

Κλιματική αλλαγή: Ξηρασία, κυκλώνες και έντονες βροχοπτώσεις θα επηρεάσουν τη Μεσόγειο τα επόμενα χρόνια, λένε οι κλιματολόγοι

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός του βυθού στο Μανδράκι

Ο Φο.Δ.Σ.Α. Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων (EWWR 2023)