Νέα εποχή για το Ronda Restaurant-Bar
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2510 ΦΟΡΕΣ
Από την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου το αγαπημένο restaurant-bar μας ταξιδεύει στις χώρες του Αμαζονίου μέσα από τις γεύσεις του καινούργιου του μενού.
Η κουζίνα του Ronda προσανατολίζεται πλέον προς τη Λατινική Αμερική και χώρες όπως Περού, Βραζιλία, Αργεντινή και Μεξικό. Μια κάρτα με την υπογραφή του βραβευμένου σεφ Μανώλη Πλατέλλα με γεύσεις, αρώματα κι υλικά από αυτές τις χώρες και πιάτα από τη μοντέρνα και σύγχρονη Nikkei κουζίνα.
Από την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στον ανανεωμένο χώρο του Ronda Restaurant-Bar θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε πιάτα όπως double shrimp tempura με πράσινο τσίλι και yuzu kosho, mini tacos τόνου με kimchi mayo και togarashi, μοσχαρίσιο bottom flap ταλιάτα με platano macho piri piri sauce, ceviche γαρίδας με dashi αγγούρι, aji panca, αβοκάντο κι εσπεριδοειδή, σαλάτα buratta maya. Signature dishes βρίσκονται στη νέα κάρτα, όπως το ριζότο με ταρτάρ σολομού, γουακαμόλε, relish τομάτας, κόλιανδρο και ρικότα.
Από το μενού δεν λείπουν και τα premium cuts που σερβίρονται με bimi μπρόκολο, mashua πατάτες και σάλτσα adobo de achiote chimichurri. Θα βρούμε κι επιλογές από ψάρι, λαβράκι ή σολομό, με stir fry κινόα, yuzu ponzo, wakame και shisho. Από το μενού δεν λείπει και το sushi και πλέον έχουν ενταχθεί και vegan επιλογές. Η κάρτα κλείνει με τα γλυκά όπως creme brulee με αβοκάντο, lime και μαύρη ζάχαρη και παγωτό βούτυρο αλλά και cheese cake με μάνγκο, μάτσα και παγωτό shisho.
Μια γαστριμαργική εμπειρία που κανείς δεν πρέπει να χάσει.
Αυτόν τον χειμώνα, μάλιστα, απολαμβάνουμε το δείπνο μας στο χειμερινό Ronda Restaurant-Bar υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής σε ένα ιδιαίτερο πάντρεμα με επιλογές από τους resident djs.