Γ. Πόκκιας: «Μήνυμα η συμμετοχή των νέων»

Γ. Πόκκιας: «Μήνυμα η συμμετοχή των νέων»

Γ. Πόκκιας: «Μήνυμα η συμμετοχή των νέων»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 301 ΦΟΡΕΣ

Η τεράστια συμμετοχή του κόσμου και κυρίως νέων ανθρώπων στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ είναι ένα σημαντικό μήνυμα που δείχνει ότι κάτι αλλάζει δήλωσε στον “Sky Rodos” με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές ο κ. Γιώργος Πόκκιας.

«Τα προηγούμενα χρόνια η συμμετοχή των νέων ήταν μικρή. Τώρα άλλαξαν τα πράγματα και υπάρχει ενδιαφέρον. Πιστεύω και εύχομαι αυτό να συνεχιστεί και στις εθνικές εκλογές. Επίσης σημαντικό είναι ότι στις κάλπες προσήλθαν στελέχη του κόμματος που είχαν αποστασιοποιηθεί», είπε ο κ. Πόκκιας.

Ένα άλλο συμπέρασμα που προέκυψε, όπως είπε, από την αναμέτρηση της Κυριακής είναι το γεγονός ότι στον με τον κ. Ανδρουλάκη τάχθηκαν οι νέοι ενώ με τον κ. Παπανδρέου οι μεγαλύτερης ηλικίας πολίτες που είναι κοντά στο ΠΑΣΟΚ. Αυτός ήταν ο λόγος που, όπως τόνισε, δεν εξελέγει ο κ. Λοβέρδος καθώς, δεν κατάφερε να προσελκύσει την πλειονότητα των νέων και των παλαιών στελεχών του κόμματος.

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι ο κ. Ανδρουλάκης φαίνεται αλλά δεν είναι προσβάσιμος ο κ. Πόκκιας είπε:

«Είναι νεότερος και φαίνεται ότι δεν του έχει δοθεί βήμα σε αντίθεση με τον Παύλο Χρηστίδη που είχε βήμα ως εκπρόσωπος του κόμματος. Ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν ευρωβουλευτής και δεν είχε θεσμικό ρόλο για να ασχοληθεί με θέματα εσωτερικής πολιτικής. Αν κερδίσει, θα έχει και θα πρέπει να έχει θέσεις για όλα τα θέματα. Έχει ένα σημαντικό προβάδισμα που τον καθιστά φαβορί αλλά οι εκλογές είναι εκλογές και η αναμέτρηση της Κυριακής θα ξεκινήσει με άδεια κάλπη. Κάθε στέλεχος μπορεί να νιώθει ικανοποιημένο από τη συμμετοχή της Κυριακής.

Όλα αυτά είναι πρόκριμα γιατί η πολιτική κρίνεται εκ του αποτελέσματος και όχι εκ των προθέσεων. Πιστεύω πως την Κυριακή η παρουσία του κόσμου θα είναι έντονη. Οι ευθύνες όλων είναι τεράστιες. Η χώρα έχει ανάγκη από μια ισχυρή φωνή που θα δώσει το σήμα και στα δύο άλλα κόμματα να σοβαρευτούν γιατί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες είναι μεγάλα. Ο διπολισμός χρειάζεται να ταρακουνηθεί και αυτό θα είναι με την ενίσχυση της κεντροριστεράς».

Διαβάστε ακόμη

Μαθητές και μαθήτριες σε προσομοίωση συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου

Ποιος θα... σηκώσει την πινακίδα;

Π. Κουνάκης: «Έστω και μία γυναίκα να προστατεύσουμε, αξίζει τον κόπο»

Με 7 νέα ασθενοφόρα εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας Βορείου και Νοτίου Αιγαίου

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch