Ηλεκτρικό λεωφορείο στην Τήλο

Ηλεκτρικό λεωφορείο στην Τήλο

Ηλεκτρικό λεωφορείο στην Τήλο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 670 ΦΟΡΕΣ

Το πρόγραμμα της δημοτικής αρχής Τήλου συνεχίζει να εφαρμόζεται στο πρώτο πράσινο νησί της Μεσογείου.

Σε ανακοίνωσή του, ο δήμος Τήλου αναφέρει τα εξής:

«Σε συνέχεια του διεθνούς διαγωνισμού (ο οποίος χρηματοδοτείται από πιστώσεις του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων) που προκηρύχθηκε τον περασμένο Ιανουάριο για την προμήθεια τεσσάρων ηλεκτροκίνητων οχημάτων, παραλάβαμε το ηλεκτρικό λεωφορείο.
Το νέο λεωφορείο του δήμου μας είναι 100% ηλεκτρικό, μηδενικών εκπομπών ρύπων, μέγιστης χωρητικότητας επιβατών 52, συμπεριλαμβανομένης μία θέσης ΑμΕΑ και με εμβέλεια φόρτισης 300 χλμ.

Με το συμπαγές αμάξωμα μήκους 8 μέτρων, το νέο ηλεκτρικό λεωφορείο έχει σχεδιαστεί, για να ανταποκρίνεται πλήρως στις συνθήκες οδήγησης, χρησιμοποιώντας το λειτουργικό του στυλ και την αξιόπιστη ηλεκτρική υποδομή του. Με τον Φαρδύ διάδρομο και τον ευρύ κεντρικό χώρο όρθιων επιβατών, πετυχαίνει μεγιστοποιημένη κυκλοφορία και χωρητικότητα επιβατών με έξυπνη σχεδίαση διατάξεων των καθισμάτων.

Το χαμηλού ύψους δάπεδό, του επιτρέπει την επιβίβαση με μισό μόλις βήμα, ώστε οι ηλικιωμένοι και γονείς με καροτσάκι να επιβιβάζονται και αποβιβάζονται εύκολα. Είτε πρόκειται για ένα καυτό καλοκαίρι, είτε για έναν παγερό χειμώνα, στενούς ή απότομα ανηφορικούς δρόμους, ο ισχυρός ηλεκτροκινητήρας των 230 kW, έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε όλες τις κλιματολογικές και οδικές συνθήκες.

Απαντήσεων συνέχεια από την δημοτική αρχή, η οποία εμπράκτως συνεχίζει να δίνει απαντήσεις σε αυτούς που προσπαθούν τόσο καιρό, με λάσπη παραπληροφόρησης, να μηδενίσουν τις φιλοπεριβαλοντολογικές δράσεις.

Είμαστε εδώ, συνεχίζουμε τον αγώνα μας με εμπεριστατωμένο λόγο, οργανωμένο σχέδιο και σοβαρές προτάσεις, παρά τις αντιξοότητες και τον πόλεμο που δεχόμαστε.
Για την Τήλο μας!».

Διαβάστε ακόμη

Συνολικά 43 άτομα ταξίδεψαν από τα τουρκικά παράλια κι εντοπίστηκαν σε Τήλο και Σύμη

Ξεκίνησε η λειτουργία της Παλαιοντολογικής Έκθεσης Νάνων Ελεφάντων Τήλου "ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ"

Προφυλακίστηκαν δύο Σύριοι για μεταφορά μεταναστών

Εντοπισμός 30 αλλοδαπών στην Τήλο

Συγχαρητήρια επιστολή της εταιρείας «Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ» στον δήμο Τήλου

Ο ΦοΔΣΑ θα αναλάβει τη μηδενική ταφή απορριμμάτων στην Τήλο

Βραδιά αστρονομίας στο νησί της Τήλου

Όλγ. Κεφαλογιάννη: Στην Τήλο είχαμε μία μοναδική εμπειρία μέσα από τις ιδιαίτερες αντιθέσεις του νησιού