Ρόδος: Δύο ανήλικες κατήγγειλαν 47χρονο ότι τις στρίμωξε σε αποθήκη και άρχισε να τις θωπεύει

Ρόδος: Δύο ανήλικες κατήγγειλαν 47χρονο ότι τις στρίμωξε σε αποθήκη και άρχισε να τις θωπεύει

Ρόδος: Δύο ανήλικες κατήγγειλαν 47χρονο ότι τις στρίμωξε σε αποθήκη και άρχισε να τις θωπεύει

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6070 ΦΟΡΕΣ

Ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου σε βάρος ενός 47χρονου κατοίκου Κοσκινού ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος δύο κοριτσιών ηλικίας 13 και 14 ετών.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, σε βάρος του 47χρονου κατέθεσε μήνυση ο πατέρας μιας 13χρονης από τα Κοσκινού, καθώς σύμφωνα με όσα του κατήγγειλε η κόρη του, μία μέρα νωρίτερα τις είχε καλέσει σε μια φίλη της 14 ετών, σε αποθήκη που βρίσκεται σε απομακρυσμένο από το χωριό σημείο, προκειμένου να τις μιλήσει για εθελοντισμό και αθλητισμό.

Εκεί όμως, ο 47χρονος σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, κλείδωσε την πόρτα και άρχισε να θωπεύει την μία από τις δύο. Από κοινού οι δύο ανήλικες άρχισαν να ουρλιάζουν και να φωνάζουν και μάλιστα η μία εκ των δύο όπως κατέθεσε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Ρόδου, άρχισε να αναζητά κάποιο αντικείμενο προκειμένου να τον χτυπήσει για να απελευθερώσει τη φίλη της!

Ο 47χρονος τότε, υποχρεώθηκε να ανοίξει την πόρτα και να της αφήσει να φύγουν. Τα κορίτσια μίλησαν στους γονείς τους και τότε, ο πατέρας της μίας, σε έξαλλη κατάσταση πήγε στο σπίτι του 47χρονου και του επιτέθηκε φραστικά χειροδικώντας μάλιστα σε βάρος του. Στη συνέχεια μετέβη στην αστυνομία και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά, με αποτέλεσμα ο 47χρονος να συλληφθεί και να κρατηθεί στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Ρόδου.

Από την πλευρά του ο 47χρονος κάνει λόγο για υπερβολές και συκοφαντίες και μάλιστα έχει δώσει εντολή στον δικηγόρο του κο Στέλιο Αλεξανδρή και η κα Χατζηγιάννη Πολυξένη να καταθέσει μηνύσεις κατά του πατέρα και κατά παντός υπευθύνου. Συνήγορος υπεράσπισης του ενός ανήλικου κοριτσιού ανέλαβε ο δικηγόρος κος Φώτης Κωστόπουλος.

Πριν από λίγο η Εισαγγελέας Ρόδου άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του 47χρονου και τον παρέπεμψε στην ανακρίτρια Ρόδου για να απολογηθεί. O κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία και ορίστηκε ως ημερομηνία για να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, η Πέμπτη 7 Απριλίου.

Διαβάστε ακόμη

Η δραστηριότητα του Κέντρου «Δίοδος»

Προκήρυξη διαγωνισμού για το «Βραβείο Βασίλη Μοσκόβη έτους 2023»

Ορκίστηκε χειρουργός στο Νοσοκομείο Ρόδου ο Γιώργος Ντόκος

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη