Το Ronda Restaurant Bar παρουσιάζει το ανανεωμένο του μενού

Το Ronda Restaurant Bar παρουσιάζει το ανανεωμένο του μενού

Το Ronda Restaurant Bar παρουσιάζει το ανανεωμένο του μενού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5051 ΦΟΡΕΣ

Ο βραβευμένος Executive chef Μανωλης Πλατελλας και ο head chef Γιωργος Καστρουνης ενωσαν το ταλέντο τους και αυτή τη χρονιά στο Ronda Restaurant Bar και μαζί με την ομάδα τους προσφέρουν καθημερινά μια μοναδική γαστρονομικη εμπειρία. Ο στόχος τους είναι να δημιουργήσουν γεύσεις που θα διεγείρουν και τις πέντε αισθήσεις σας.

Στο νέο καλοκαιρινό μενού συνδυάζεται Μοντέρνα Ελληνική Κουζίνα, Nikkei & Sushi . Το μενού περιλαμβάνει και ξεχωριστά πιάτα vegan.

Τα Tuna tacos με μαγιονέζα kimchi και τα Scallops Bottarga Ceviche με μεξικανικό βερμούτ Iovo αποτελούν δυο ιδιαίτερες γευστικές επιλογές. Η σαλάτα Grande Buffalla με freezing τομάτα είναι το πιο δροσερό πιάτο για αυτό το καλοκαίρι.

Γευομαστε Ελλάδα με το Συμιακο Γαριδακι φαλαφελ ή την Καραβιδοψιχα με πουρέ αγκινάρας και ελληνικό καφέ.

Για τους λάτρεις των ζυμαρικών το Wagyu Bolognese Fregola Sarda με τρούφα και gouda ωρίμανσης ή η Αστακοδαγκανα καρμπονάρα με καπνιστό αυγοτάραχο είναι δυο εξαιρετικές επιλογές.

Στο dry aged ψυγείο του Ronda Restaurant Bar υπάρχει μια ποικιλία από premium κρέατα από όλο τον κόσμο, όπως ιρλανδέζικη tomahawk John Stone, Red Hereford Rib Eye & Wagyu Platinum Label 7+

Από τα θαλασσινα, αξίζει να δοκιμασετε τον Μουσακά αστακοκαραβιδας στον ξυλοφουρνο, το βασιλικό καβούρι σχάρας με gel wakame και τα φρέσκα ψάρια ημέρας . Απο τη λιστα δεν λείπει και μια ποικιλία από τα αγαπημένα χαβιάρια Kaviari.

Για ένα ιδανικό κλείσιμο του γεύματος, το Εκμεκ Τσουρεκι με μαστιχα και namelaka φιστίκι ή το Καλτσουνι με κρεμά μυζήθρας και προβειο παγωτό θα ολοκληρώσει την γαστρονομική αυτή εμπειρία.

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές