Βραδιές γευσιγνωσίας στο Lindos Village Resort & Spa

Βραδιές γευσιγνωσίας στο Lindos Village Resort & Spa

Βραδιές γευσιγνωσίας στο Lindos Village Resort & Spa

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3703 ΦΟΡΕΣ

Από τον βραβευμένο με αστέρι Michelin Chef Ασημάκη Χανιώτη και τον Executive Chef Σταύρο Μανουσάκη

Δύο μοναδικές βραδιές σας περιμένουν στις 6 και 7 Ιουνίου, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα ξεχωριστό μενού γευσιγνωσίας αποτελούμενο από 8 πιάτα ειδικά εμπνευσμένο από τους δύο Chef για εσάς.

O Executive Chef των Lindos Hotels (Lindos Royal Resort, Lindos Village Resort & Spa και Lindos Grand Resort & Spa) και η ομάδα του Thalatta Fine Dining Restaurant σε συνεργασία με τον βραβευμένο σεφ Ασημάκη Χανιώτη σας προσκαλούν σε μια αξέχαστη βραδιά με θέα τον κόλπο των Βληχών.

Περιηγηθείτε στους ατμοσφαιρικούς χώρους του εντυπωσιακού Lindos Village Resort & Spa και αφεθείτε σ’ ένα ταξίδι γεύσεων με τα πιάτα που θα ετοιμάσουν για εσάς οι κορυφαίοι σεφ, Ασημάκης Χανιώτης και Σταύρος Μανουσάκης. Απολαύστε μοναδικές γεύσεις εμπνευσμένες από τη θάλασσα του Αιγαίου και την ελληνική κουζίνα, όπως αστακό beurre monte ποσέ και σορμπέ ντομάτας, σαρδέλες με μάραθο και καπνιστά αυγά πέστροφας, Feuille de brick τάρτα με μαρμελάδα βερίκοκο και παρφέ φράουλας με παγωτό βασιλικού και σύννεφου χαμομηλιού. Μία γευστική εμπειρία όπου οι δύο αναγνωρισμένοι Σεφ θα αφήσουν τη δική τους ξεχωριστή σφραγίδα συνδυάζοντας την παράδοση με τις μοντέρνες τάσεις της διεθνούς γαστρονομίας.


Ο Ασημάκης Χανιώτης είναι ο πρώτος έλληνας σεφ που βραβεύτηκε με αστέρι Michelin. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα αλλά το πάθος του και η αγάπη του για το καλό φαγητό τον οδήγησαν στο Λονδίνο, όπου και ζει μέχρι σήμερα και εργάζεται ως executive chef στο Pied a Terre, ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του Λονδίνου. Με κύριο άξονα την τελειότητα, ο σεφ Ασημάκης Χανιώτης αναζητά πάντοτε φρέσκες και ποιοτικές πρώτες ύλες για να δημιουργήσει αξέχαστες γευστικές εμπειρίες.

Για τις βραδιές γευσιγνωσίας στο Lindos Village Resort & Spa, δηλώνει:
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη συνεργασία με τα Lindos Hotels και για την ευκαιρία να μαγειρέψω ξανά στην Ελλάδα.
Δηλώνω περήφανος Έλληνας και ανυπομονώ να δημιουργήσω τα πιο εκλεπτυσμένα πιάτα, με συνδυασμούς υλικών και γεύσεων από την Αθήνα και τη Ρόδο».

Ο Σταύρος Μανουσάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Είναι απόφοιτος της μαγειρικής σχολής Le Monde στην Αθήνα ενώ έχει φοιτήσει και στη σχολή μαγειρικής Le Cordon Blue στο Παρίσι, στην Ιαπωνία “Tokyo Sushi Academy”, σε προγράμματα του βραβευμένου σεφ Alain Ducasse Recontres και Ecole Ritz Escoffier αλλά και των Akademie Deutches Backerhandwerk Weinheim, Italian Culinary Institute, Calabria, Sitca Thai Culinary Arts etc...

Ανήκει στην οικογένεια των Lindos Hotels εδώ και 12 χρόνια, προσφέροντας τις εξειδικευμένες γνώσεις και την αγάπη του για τη μαγειρική. Συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο την πλούσια κληρονομιά της Ελλάδας με τα τοπικά προϊόντα δημιουργεί ιδιαίτερους συνδυασμούς και μοναδικές γεύσεις.

Για τη συνεργασία του με τον σεφ Χανιώτη, αναφέρει:
«Είμαι ευγνώμων που ανήκω στον όμιλο Lindos Hotels τα τελευταία 12 χρόνια. Και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα φιλοξενήσουμε και θα συνεργαστούμε με τον αξιόλογο chef -συνάδελφο Ασημάκη Χανιώτη και την ομάδα του».

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 2241061786
groups@lindoshotels.com

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές