Στο Jowok Asian Street Food για τα καλύτερα νουντλς της πόλης

Στο Jowok Asian Street Food  για τα καλύτερα νουντλς της πόλης

Στο Jowok Asian Street Food για τα καλύτερα νουντλς της πόλης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3567 ΦΟΡΕΣ

Το μαγαζί που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή και μετρά δεκάδες φανατικούς θαυμαστές

Στο γνωστό πλέον σημείο της Μεσαιωνικής Πόλης, εκεί όπου κατά τη διάρκεια της νύχτας θα δείτε ουρές να σχηματίζονται και το wok να παίρνει φωτιά, εκεί θα βρείτε τα καλύτερα νουντλς της πόλης. Αν έχετε περάσει ήδη την πόρτα του, τότε ξέρετε ότι το “Jowok Asian Street Food” αποτελεί τα τελευταία χρόνια θεσμό για τους λάτρεις της ασιατικής κουζίνας και όχι μόνο.

Ανοίγοντας την άνοιξη του 2017, ήρθε με σκοπό να επανασυστήσει στο κοινό την ασιατική κουζίνα και να προσφέρει όχι μόνο νόστιμα αλλά και οικονομικά noodlebox, κουτιά δηλαδή με συνδυασμούς νουντλς, εξωτικών συστατικών και καρυκευμάτων που ξετρελαίνουν το κοινό της Ρόδου.

Οι καλύτερες πρώτες ύλες, μοναδικοί συνδυασμοί νουντλς με υλικά για κάθε γούστο, φύτρες μπαμπού, μανιτάρια, ξηροί καρποί, χειροποίητες σάλτσες που φτιάχνονται στο μαγαζί και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Με μια δοκιμή θα καταλάβετε γιατί το “Jowok” έχει κερδίσει μία θέση στις καρδιές μας και σίγουρα θα θελήσετε να επιστρέψετε για να γευτείτε πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς.

Ένας χώρος πρόσφατα ανακαινισμένος, με νεανική ατμόσφαιρα, χαλαρή μουσική και ιδιαίτερη διακόσμηση, στο “Jowok” θα αισθανθείτε ότι βρήκατε το καλοκαιρινό σας στέκι.

Εκεί θα δοκιμάσετε τις πιο ποιοτικές αλλά και οικονομικές γεύσεις, θα συναντήσετε όχι μόνο φανατικούς της ασιατικής κουζίνας αλλά κι εκείνους που αναζητούν ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα.

Και αν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, ρωτήστε την ομάδα του μαγαζιού που θα σας προτείνει τους πιο δημοφιλείς συνδυασμούς αλλά και εκείνους που θα ταιριάξουν στο γούστο σας.
Το μαγαζί προσφέρει και αρκετές χορτοφαγικές επιλογές, για εσάς που δεν προτιμάτε το κρέας.

«Ευχαριστούμε για τη μεγάλη στήριξη και αγάπη που μας δείχνετε» αναφέρει η ομάδα του “Jowok” αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι σύντομα αναμένεται να διεξάγει και μεγάλο διαγωνισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ως ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο κοινό που τους στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στο προφίλ τους στο Instagram.

info

Θα το βρείτε: Ευριπίδου 4Α στην Παλιά Πόλη από τις 18:00 καθημερινά.

Το μαγαζί διαθέτει νέα ηλεκτρονική ιστοσελίδα www.jowok.gr, στην οποία μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα την παραγγελία σας.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες και Takeaway: 2241030780.

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές