Zebrano: Το ατμοσφαιρικό all day εστιατόριο γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας

Zebrano: Το ατμοσφαιρικό all day εστιατόριο γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας

Zebrano: Το ατμοσφαιρικό all day εστιατόριο γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5471 ΦΟΡΕΣ

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από τότε που το all day εστιατόριο Zebrano άνοιξε τις πόρτες του και μας υποδέχθηκε στον ατμοσφαιρικό χώρο του.

Ένα μαγαζί με φινέτσα και κομψότητα, που αναδεικνύει την ομορφιά της Μεσαιωνικής Πόλης, το Zebrano δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από all day εστιατόρια που συναντάμε σε μεγαλουπόλεις.
Την ιδέα γι’ αυτό τον χώρο είχε η σεφ Σιλουανή Βλάχου, μια δυναμική επιχειρηματίας που αναδεικνύει τη δύναμη της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Αυτός ο ξεχωριστός χώρος στην καρδιά της Μεσαιωνικής Πόλης, δημιουργήθηκε για να προσφέρει ένα χαλαρό περιβάλλον όλο τον χρόνο και κάθε στιγμή της ημέρας συνδυάζοντας με φαντασία και αρμονία το κλασικό στυλ με τη μοντέρνα διακόσμηση η οποία αλλάζει συνεχώς, αναδεικνύοντας την εκάστοτε εποχή.

Στο Zebrano θα βρείτε παρέες που απολαμβάνουν τον καφέ και το brunch τους, ζευγάρια για ένα ρομαντικό δείπνο, επισκέπτες του νησιού που εξερευνούν τη Μεσαιωνική Πόλη και θέλουν να ξαποστάσουν σ’ έναν φιλόξενο χώρο.
Αυτό το all day bar restaurant, προσφέρει τα πάντα! Ποικιλία κρασιών, γλυκά και αλμυρά πιάτα, signature κοκτέιλ που έχει ετοιμάσει για εσάς η ομάδα του μαγαζιού.

Στην κεντρική σάλα του μαγαζιού πρωταγωνιστούν οι τόνοι του χρυσού, λευκού και πράσινου καθώς και στοιχεία από ξύλο, δέρμα και γυαλί. Οι καλαίσθητοι καναπέδες και τα εντυπωσιακά χαλιά γεμίζουν τον χώρο, ενώ ξεχωρίζει και το μπαρ του μαγαζιού όπου φτιάχνονται τα δροστιστικά κοκτέιλ και απεριτίφ για όλες τις ώρες της ημέρας.
Τον χειμώνα διοργανώνονται και μουσικές βραδιές με ζωντανή μουσική, έτσι ο χώρος γίνεται ακόμα πιο ζεστός και φιλόξενος.

Και για τους μήνες του καλοκαιριού, μπορείτε να απολαύσετε την πανέμορφη εσωτερική αυλή του Zebrano που προσφέρει δροσιά και θέα στους δρόμους της Μεσαιωνικής Πόλης.
Το Zebrano συμπληρώνει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και είναι σίγουρο πως θα μας απασχολεί για πολλά χρόνια ακόμα.
Βρείτε το: Στην Πλατεία Μ. Αλεξάνδρου, Μεσαιωνική Πόλη, τηλ. 2241077125

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές