Τάκης Ζαχαράτος: «Κάθε φορά βάζω πιο ψηλά τον πήχη»

Τάκης Ζαχαράτος: «Κάθε φορά βάζω πιο ψηλά τον πήχη»

Τάκης Ζαχαράτος: «Κάθε φορά βάζω πιο ψηλά τον πήχη»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 579 ΦΟΡΕΣ

Συνέντευξη στον
Σαράντη Μαριεττή

Μια μοναδική εμφάνιση με τον αγαπημένο «Showman με τα χίλια πρόσωπα», τον Τάκη Ζαχαράτο πρόκειται να απολαύσουμε τη Δευτέρα 18 Ιουλίου στο θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη» στις 9:30 το βράδυ.

Για το μουσικοθεατρικό αυτό υπερθέαμα που θα απολαύσουμε στη Ρόδο αλλά και για την αγάπη του για το νησί μας και φυσικά την επιτυχία του, ο κ. Ζαχαράτος μίλησε στη «Ροδιακή».


Κύριε Ζαχαράτο, θα επισκεφθείτε το νησί μας, τη Ρόδο, στις 18 Ιουλίου, μετά από μία επιτυχημένη παράσταση στη Θεσσαλονίκη. Ποια είναι τα συναισθήματά σας και τι είναι αυτό που ξεχωρίζετε στο κοινό της Ρόδου;
Είναι μεγάλη η χαρά μου να έρθω με την καλύτερή μου παράσταση μέχρι τώρα, με τις περισσότερες μιμήσεις και μεταμφιέσεις που έχω κάνει ποτέ στη Ρόδο, που τόσο αγαπώ, όσες φορές έχω έρθει έχω νιώσει τεράστια αγάπη και χαρά! Εύχομαι να απολαύσουμε τη βραδιά, την περιμένω με ανυπομονησία!

Με την παράσταση «Έλα μεσ’ την αγκαλιά μου», θα γυρίσετε σχεδόν όλη την Ελλάδα. Τι θα δούμε σε αυτό το μουσικοθεατρικό υπερθέαμα;
Μια παράσταση με κοινωνική, πολιτική και τηλεοπτική σάτιρα και πολλή χαρά, κέφι και τραγούδι, μια γιορτή χαράς και σύνδεσης, είναι η πρωτοχρονιά που δεν κάναμε, πολλά θα συμβούν, θα τραγουδήσουμε, θα γελάσουμε, θα χορέψουμε, κοινώς «θα το κάψουμε κυρ Στέφανε, θα βάλω από όλα»! Γιατί έχει τα καλύτερά μου, είναι ένα «best of», θα λέγαμε.

Τι είναι αυτό που σας αρέσει περισσότερο στο νησί μας και σας κάνει να το επισκέπτεστε με την πρώτη ευκαιρία για τις παραστάσεις σας;
Η ζεστασιά που έχει ο κόσμος της Ρόδου, το ένστικτο να ξεχωρίζει το καλό θέαμα και να το τιμά, η αλήθεια στο βλέμμα σας και η ομορφιά του νησιού, είστε στον παράδεισο και είμαστε τυχεροί που τον μοιραζόμαστε και εμείς λίγο, μαζί με εσάς.

Πού θεωρείτε ότι οφείλεται η επιτυχία σας μετά από τόσα χρόνια; Θα αλλάζατε κάτι γυρνώντας τον χρόνο πίσω;
Νομίζω είναι ένας συνδυασμός. Πρώτα από όλα ο κόσμος επιλέγει το πόσο σε θέλει, ο κόσμος σου δίνει διάρκεια με την υποστήριξή του και φυσικά η σκληρή δουλειά, η εξέλιξη, η αγάπη για αυτό που κάνεις και ο σεβασμός στο δώρο που σου έδωσε ο Θεός και πρέπει να το προσφέρεις με τον καλύτερο τρόπο και φυσικά η ΤΥΧΗ. Όχι, δεν θα άλλαζα τίποτα, ό,τι εμπειρία είχα, καλή ή κακή με έφερε εδώ και νιώθω ευγνωμοσύνη τεράστια και ευχαριστώ τον Θεό καθημερινά.

Ποια μίμηση κατά τη διάρκεια των χρόνων αλλά και της συγκεκριμένης παράστασης είναι αυτή που σας δυσκόλεψε περισσότερο και χρειάστηκε να τη μελετήσετε παραπάνω;
Είναι πολλές καινούργιες μιμήσεις όπως η Κανελλίδου, ο Μητροπάνος, ο Βέρτης, ο Αργυρός, ο Σαμπάνης, ο David Bowie, η Amy Winehouse και πολλοί ακόμη, κάθε φορά βάζω πιο ψηλά τον πήχη.

Διαβάστε ακόμη

Ελευθερία Βασιλειάδη - Άθενα: "Τα προβλήματα των μηχανικών βρίσκονται πέρα και πάνω από τα κόμματα"

Ιάκωβος Γρύλλης: Το ΤΕΕ Δωδεκανήσου χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα

Χατζής (πρόεδρος ΠΟΞ): Ποιότητα δεν σημαίνει μόνο τετράστερα ή πεντάστερα ξενοδοχεία

Δήμαρχος Μεγίστης: «Έχουμε ανάγκη για έναν τουλάχιστον γιατρό γενικής ιατρικής»

Βάιος Καλοπήτας: «Εμείς παλεύουμε για το νησί μας κι εκείνοι παλεύουν για τις καρέκλες τους»

Ο 89χρονος Ροδίτης που έχει 6 παιδιά, 66 εγγόνια και δισέγγονα

Γιάννης Παππάς: «Οι Eυρωεκλογές δεν είναι επίδειξη επαναστατικής γυμναστικής»

Νίκος Παντελής: Ο κωμικός από τη Ρόδο, είναι το πιο «φρέσκο» πρόσωπο της ελληνικής stand-up σκηνής