Νέος διαγωνισμός για την ακτοπλοϊκή γραμμή της Κασοκαρπαθίας

Νέος διαγωνισμός για την ακτοπλοϊκή γραμμή της Κασοκαρπαθίας

Νέος διαγωνισμός για την ακτοπλοϊκή γραμμή της Κασοκαρπαθίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 546 ΦΟΡΕΣ

Με θέμα «Πρόσκληση για σύναψη σύμβασης ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας για την αποκλειστική εξυπηρέτηση γραμμών του Δικτύου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών» το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανακοίνωσε στις 2 Αυγούστου 2022 έναν νέο διαγωνισμό που αφορά τη γραμμή της Κασοκαρπαθίας.

Πρόκειται για σύμβαση ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας για την εξυπηρέτηση της δρομολογιακής γραμμής:
α) ΘΗΡΑ-ΣΗΤΕΙΑ-ΚΑΣΟΣ- ΠΗΓΑΔΙΑ ΚΑΡΠΑΘΟΥ-ΔΙΑΦΑΝΙ- ΧΑΛΚΗ-ΡΟΔΟΣ και επιστροφή,

β) ΣΗΤΕΙΑ-ΚΑΣΟΣ-ΠΗΓΑΔΙΑ ΚΑΡΠΑΘΟΥ- ΔΙΑΦΑΝΙ-ΧΑΛΚΗ-ΡΟΔΟΣ και επιστροφή και

γ) ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΣΗΤΕΙΑ-ΚΑΣΟΣ-ΠΗΓΑΔΙΑ ΚΑΡΠΑΘΟΥ-ΔΙΑΦΑΝΙ- ΧΑΛΚΗ-ΡΟΔΟΣ και επιστροφή, και της ιι) υπ’ αριθμ.2252.1.3.57/ 48337/06-07-2022 (ΑΔΑ: 9Π4Ω4653ΠΩ- Α0Κ) σύμβασης ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας για την εξυπηρέτηση της δρομολογιακής γραμμής ΠΕΙΡΑΙΑΣ ή ΛΑΥΡΙΟ – ΘΗΡΑ – ΑΝΑΦΗ και επιστροφή»

ε) την αριθμ.:2251.2-5/54818/22/29-07-2022 (ΑΔΑ:Ψ6ΜΘ4653ΠΩ-ΧΔΝ) Απόφαση ΥΝΑΝΠ/ΑΛΣ- ΕΛ.ΑΚΤ./ΔΘΣ Α’ «Πρόσκληση ενδιαφερόμενων πλοιοκτητών/πλοιοκτητριών εταιρειών για δρομολόγηση πλοίου/πλοίων προς εξυπηρέτηση των γραμμών: Α) ΘΗΡΑ-ΑΝΑΦΗ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ- ΚΑΣΟΣ-ΠΗΓΑΔΙΑ ΚΑΡΠΑΘΟΥ-ΔΙΑΦΑΝΙ-ΧΑΛΚΗ-ΡΟΔΟΣ και επιστροφή, Β) ΘΗΡΑ-ΑΝΑΦΗ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ- ΣΗΤΕΙΑ-ΚΑΣΟΣ-ΠΗΓΑΔΙΑ ΚΑΡΠΑΘΟΥ-ΔΙΑΦΑΝΙ-ΧΑΛΚΗ-ΡΟΔΟΣ και επιστροφή, Γ) ΣΗΤΕΙΑ-ΚΑΣΟΣ- ΠΗΓΑΔΙΑ ΚΑΡΠΑΘΟΥ-ΧΑΛΚΗ-ΡΟΔΟΣ και επιστροφή».

καλεί
πλοιοκτήτες/πλοιοκτήτριες εταιρείες, για εκδήλωση ενδιαφέροντος προς σύναψη σύμβασης ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας διάρκειας ενός (01) έως πέντε (05) ετών, για την αποκλειστική εξυπηρέτηση της δρομολογιακής γραμμής.

1. Δικαίωμα συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι πλοιοκτήτες, που αυτοί και τα πλοία τους, πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις των παραγράφων 1 και 2 του άρθρου πρώτου και του άρθρου τρίτου του ν. 4948/2022.

2. Προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος
Οι πλοιοκτήτες/πλοιοκτήτριες εταιρείες που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, υποβάλλουν αίτηση δρομολόγησης πλοίου/ πλοίων στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ./Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών (Δ.Θ.Σ.), του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη Ε1-Ε2, Πειραιάς, Τ.Κ. 185 10, μέχρι και την Παρασκευή 05 Αυγούστου 2022 και ώρα 11:00.

Να υπενθυμίσουμε ότι όπως έχει ανακοινωθεί από τον υπουργό κ. Παλακιωτάκη στη γραμμή της Κασοκαρπαθίας θα τοποθετηθεί πλοίο Β’ κατηγορίας το οποίο θα εκτελεί το δρομολόγιο 3 φορές την εβδομάδα ενώ σε δύο από αυτά το πλοίο θα πιάνει και την Κρήτη.

Διαβάστε ακόμη

Αφιερωμένο στην Όλυμπο της Καρπάθου το τελευταίο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής «Από Τόπο σε Τόπο»

Σημαντική δωρεά ιστορικού πίνακα στην κοινότητα Ολύμπου Καρπάθου

Επίσκεψη του δημάρχου Καρπάθου στον υφυπουργό Γ. Παππά για την αναβάθμιση του νησιού

Προβλήματα υδροδότησης στον δήμο Καρπάθου

Σωτήρια διάσωση της Πυροσβεστικής στην Αμοωπη της Καρπάθου

Φωτιά σε εξέλιξη στον ποταμό της Αρκάσας Καρπάθου

Γίλλες: Το παλιό έθιμο που γιορτάζεται μέχρι σήμερα στο Απέρι της Καρπάθου

Με κάθε επισημότητα τιμήθηκε και στην Κάρπαθο η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου (φωτογραφίες)