Δημοσκόπηση σε εξέλιξη για τον δήμο της Ρόδου

Δημοσκόπηση σε εξέλιξη για τον δήμο της Ρόδου

Δημοσκόπηση σε εξέλιξη για τον δήμο της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1355 ΦΟΡΕΣ

Δημοσκόπηση για τον δήμο της Ρόδου διεξάγεται αυτές τις ημέρες, στην οποία περιλαμβάνονται τα ονόματα του νυν δημάρχου κ. Αντώνη Καμπουράκη καθώς και των κ.κ. Γιάννη Φλεβάρη, Σάββα Διακοσταματίου, Μανώλη Σαββή, Τάκη Πότσου και Βάιου Καλοπήτα.

Καταρχάς, θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η δημοσκόπηση στην οποία εντολείς είναι οι παρατάξεις των πρώην δημάρχων Ρόδου, κ.κ. Φώτη Χατζηδιάκου και Στάθη Κουσουρνά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή θα διεξαχθεί την προσεχή εβδομάδα καθώς, όπως έχει γίνει γνωστό, τα αποτελέσματά της, όπως και το όνομα του υποψηφίου δημάρχου Ρόδου που θα αναδειχθεί, θα ανακοινωθούν το βράδυ Κυριακής 5 Φεβρουαρίου, μετά από κάλπες που θα στηθούν, με εκλέκτορες τα μέλη των δύο παρατάξεων.

Επίσης, όπως είχε γίνει γνωστό, η δημοσκόπηση των παρατάξεων θα περιελάμβανε μόνο τα ονόματα του νυν δημάρχου και των δύο εν δυνάμει υποψηφίων, όπως και δίπολα.

Σ’ αυτήν που διεξάγεται αυτές τις ημέρες, υπάρχει το όνομα του κ. Φλεβάρη, ο οποίος υπενθυμίζεται ήταν ο πρώτος που δήλωσε την πρόθεση του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, του κ. Πότσου, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ αίσθηση προκάλεσε το όνομα του κ. Καλοπήτα, μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.

Οι ερωτήσεις

Αρκετοί συμπολίτες μας χθες, λοιπόν, κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήματα όπως:

- Πως αξιολογούν τον σημερινό δήμαρχο, ανάμεσα σε επίθετα όπως «έντιμος, εργατικός, καλός, λίγος, παλαιοκομματικός, κοντά στον λαό κ.α.». Σημειώνεται ότι την ερώτηση αυτή κλήθηκαν να απαντήσουν για κάθε έναν από τους παραπάνω και μπορούσαν να δώσουν μέχρι δύο χαρακτηρισμούς.

Επίσης, ρωτήθηκαν εάν την επόμενη Κυριακή είχαμε εκλογές, αν θα ψήφιζαν τον κ. Καμπουράκη.

- Στη συνέχεια, οι ερωτηθέντες κλήθηκαν να επιλέξουν για τα δίπολα που ήταν ανάμεσα στον κ. Καμπουράκη και κάθε έναν από τους παραπάνω.

- Τέλος, οι συμπολίτες μας ρωτήθηκαν τι κόμμα ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές και τι προτίθενται να ψηφίσουν στις επερχόμενες.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου