Μιχάλης Σταματιάδης: Ο δήμαρχος Χάλκης κρατά τους υπαλλήλους στοιβαγμένους

Μιχάλης Σταματιάδης: Ο δήμαρχος Χάλκης κρατά τους υπαλλήλους στοιβαγμένους

Μιχάλης Σταματιάδης: Ο δήμαρχος Χάλκης κρατά τους υπαλλήλους στοιβαγμένους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 676 ΦΟΡΕΣ

Νέα επικριτική ανακοίνωση για τον δήμαρχο της Χάλκης κ. Ευάγγελο Φραγκάκη, εξέδωσε χθες ο επικεφαλής της μειοψηφίας, κ. Μιχάλης Σταματιάδης.

Στην ανακοίνωση επισημαίνει:

«Ως γνωστόν, 25 Αυγούστου 2021 έπιασε φωτιά, στην αίθουσα που στεγαζόταν η οικονομική υπηρεσία του δήμου Χάλκης. Αποτέλεσμα αυτής της φωτιάς, ήταν να στοιβαχτούν όλοι οι υπάλληλοι του δήμου στον χώρο της γραμματείας του δημαρχείου.

Και από τότε, δηλαδή εδώ και ενάμιση χρόνο, ο δήμαρχος και η δημοτική του αρχή, δεν έχουν φροντίσει να επισκευαστεί και να επανεξοπλιστεί η αίθουσα που κάηκε, με αποτέλεσμα να παραμένουν όλο αυτό το διάστημα οι δημοτικοί υπάλληλοι, στοιβαγμένοι στον χώρο της γραμματείας, με ανθυγιεινά αποτελέσματα και με μειωμένες δυνατότητες επαγγελματικής απόδοσης.

Καλούμε τον δήμαρχο να φροντίσει επιτέλους, για την επισκευή του χώρου όπου στεγαζόταν η οικονομική υπηρεσία, προκειμένου να μεταφερθούν στις θέσεις τους οι δημοτικοί υπάλληλοι και να επανέλθει η λειτουργία του δήμου υπό καλύτερες προϋποθέσεις.

Δεν αρκούν οι γνωστές υπερφίαλες και εκτός πραγματικότητας δηλώσεις του δημάρχου, για δήθεν δήμο πρωτοποριακής λειτουργίας, που γίνονται μόνο για την προσωπική του προβολή και δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα. Είναι επιβεβλημένο να ασχοληθεί και με τις εργασίες του δήμου, που τις χαρακτηρίζουν η ανικανότητα, η ανοργανωσιά και η τεράστια αναβλητικότητα.

Υπενθυμίζουμε ότι τα πολύ φτωχά από πλευράς αποτελεσμάτων, τρεισήμισι χρόνια της δημοτικής αρχής του κ. Α. Φραγκάκη, η αντιπολίτευση είναι συνεχώς παρούσα με προτάσεις και παρεμβάσεις, προσπαθώντας να βελτιώσει τον εξαιρετικά αργό και αναποτελεσματικό τρόπο λειτουργίας και δράσης της δημοτικής αρχής.»

Διαβάστε ακόμη

Επιτυχημένη η αναβίωση του εθίμου " Το Ξεκίνημα των Σφουγγαράδων " στη Χάλκη

Το Ξεκίνημα των Σφουγγαράδων στη Χάλκη: Μια Παράδοση που Αναβιώνει

Χώρος περίθαλψης για τα ζώα συντροφιάς στη Χάλκη

Τιμώμενο νησί η Χάλκη στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο

Ιδρυτική βραδιά της Λέσχης Lions Χάλκης

Στις Βρυξέλλες ο δήμαρχος Χάλκης, Ευάγγελος Φραγκάκης, για το έργο «Οικοδομώντας την Ευρώπη με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης»

Κεντρικός ομιλητής σε Συνέδριο του Τορίνο ο δήμαρχος Χάλκης Φραγκάκης Ευάγγελος

Με καλούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του Αρχαιολογικού Μουσείου Χάλκης