Σεμινάριο με θέμα «Σύγχρονο food styling στα εστιατόρια»
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 817 ΦΟΡΕΣ
Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και η ΑΝΚΟ, διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα: «Σύγχρονο food styling στα εστιατόρια», το Σάββατο 04 Μαρτίου 2023 και ώρες 10:00-14:15.
Σκοπός το σεμιναρίου ειναι η παρουσίαση τεχνικών για σύγχρονη αρχιτεκτονική πιάτου σε μοντέρνους συνδυασμούς.
Πιο συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν 4 πιάτα καλύπτοντας τα βασικά υλικά ενός μενού εστιατορίου, σε κρέας, ψάρι, ζυμαρικά, ριζότο και θα παρουσιαστούν εναλλακτικοί τρόποι στησίματος πιάτου με δημιουργικές γαρνιτούρες.
Συνοπτικά:
- ψάρι με προτεινόμενες γαρνιτούρες
- κρέας με προτεινόμενες γαρνιτούρες
- ζυμαρικό
- ριζότο
Εκπαιδευτής θα είναι ο Chef Νίκος Ευστρατίου, το βιογραφικό του οποίου είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της ANKO.
Μεθοδολογία εκπαίδευσης: Το σεμινάριο θα παραδοθεί με τη μέθοδο της ζωντανής παρουσίασης στην κουζίνα της Anko με γευστική δοκιμή.
Ο κάθε εκπαιδευόμενος θα λάβει: Βεβαίωση Παρακολούθηση σεμιναρίου και τεύχος σημειώσεων με τις συνταγές που παραδόθηκαν.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους στο σύνδεσμο
https://docs.google.com/forms/d/1zIGfCmm-hsPSOcOklFkMvWneiOjEpcNlIBzslZzZFn8/edit
Αιτήσεις συμμετοχής έως την Πέμπτη 02 Μαρτίου 2023.
Η παρακολούθηση μπορεί να γίνει είτε με φυσική παρουσίας είτε εξ αποστάσεως.
Επειδή υπάρχει περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές.