Σεμινάριο με θέμα «Σύγχρονο food styling στα εστιατόρια»

Σεμινάριο με θέμα «Σύγχρονο food styling στα εστιατόρια»

Σεμινάριο με θέμα «Σύγχρονο food styling στα εστιατόρια»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 817 ΦΟΡΕΣ

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και η ΑΝΚΟ, διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα: «Σύγχρονο food styling στα εστιατόρια», το Σάββατο 04 Μαρτίου 2023 και ώρες 10:00-14:15.

Σκοπός το σεμιναρίου ειναι η παρουσίαση τεχνικών για σύγχρονη αρχιτεκτονική πιάτου σε μοντέρνους συνδυασμούς.

Πιο συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν 4 πιάτα καλύπτοντας τα βασικά υλικά ενός μενού εστιατορίου, σε κρέας, ψάρι, ζυμαρικά, ριζότο και θα παρουσιαστούν εναλλακτικοί τρόποι στησίματος πιάτου με δημιουργικές γαρνιτούρες.

Συνοπτικά:
- ψάρι με προτεινόμενες γαρνιτούρες
- κρέας με προτεινόμενες γαρνιτούρες
- ζυμαρικό
- ριζότο

Εκπαιδευτής θα είναι ο Chef Νίκος Ευστρατίου, το βιογραφικό του οποίου είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της ANKO.

Μεθοδολογία εκπαίδευσης: Το σεμινάριο θα παραδοθεί με τη μέθοδο της ζωντανής παρουσίασης στην κουζίνα της Anko με γευστική δοκιμή.

Ο κάθε εκπαιδευόμενος θα λάβει: Βεβαίωση Παρακολούθηση σεμιναρίου και τεύχος σημειώσεων με τις συνταγές που παραδόθηκαν.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους στο σύνδεσμο
https://docs.google.com/forms/d/1zIGfCmm-hsPSOcOklFkMvWneiOjEpcNlIBzslZzZFn8/edit
Αιτήσεις συμμετοχής έως την Πέμπτη 02 Μαρτίου 2023.

Η παρακολούθηση μπορεί να γίνει είτε με φυσική παρουσίας είτε εξ αποστάσεως.
Επειδή υπάρχει περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές.

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές