Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στη Λέρο

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στη Λέρο

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στη Λέρο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 599 ΦΟΡΕΣ

Εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Ζωή»  πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 24-25-26 Φεβρουαρίου 2023, στο κτήριο όπου εδρεύει ο Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π. στο Λακκί Λέρου.

Το «παρών»  στην εθελοντική αιμοδοσία έδωσε ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας παρουσία του Βουλευτή κ. Β.Υψηλάντη, του Αντιδημάρχου κ. Ν. Μπίλλη, του Προέδρου ΔΟΠΑΙΣΑΠ κ. Κ. Γρεκού και του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου κ. Γ. Παλαπουγιούκ.

Ο κ. Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε το κλιμάκιο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αιμοδοτών κ. Πέτρο Ακογλάνη και όλους τους εθελοντές Αιμοδότες, για την πρωτοβουλία και την άρτια οργάνωση, επισήμανε το σημαντικό έργο που επιτελείται σε μια περίοδο που οι ανάγκες σε αίμα στο νησί της Λέρου είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Παράλληλα επισήμανε ότι ο Δήμος Λέρου είναι αρωγός και συμπαραστάτης στους εθελοντές αιμοδότες στηρίζοντας τις προσπάθειές τους, με τρόπους όπως η παροχή στέγης, σίτισης, χυμών και οτιδήποτε ζητηθεί στο μέτρο των δυνατοτήτων του Δήμου. 

Διαβάστε ακόμη

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Λέρου

Αναδεικνύονται και συντηρούνται βυζαντινά μνημεία της Λέρου

Συνεδριάζει την Κυριακή το δημοτικό συμβούλιο Λέρου για τα προβλήματα του Νοσοκομείου

Για εμπρησμό από πρόθεση κατηγορούνται δύο αλλοδαποί

Επιστολή θλίψης, συγκίνησης και αγανάκτησης από γυναίκα της Λέρου που έχασε τον άντρα της στο Νοσοκομείο του νησιού

Η Θεατρική Ομάδα Λέρου παρουσιάζει το έργο του Αλμπέρ Καμύ «Η παρεξήγηση»

Εκπαίδευση Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ. Λέρου – Αγαθονησίου στα θέματα της πρόληψης και τυχόν καταστολής Θαλάσσιας Ρύπανσης

Θεατρικό Έργο στη Λέρο: Το βέλος που δεν πληγώνει