ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1963: Από της Κυριακής έγχρωμη ελληνική ταινία θα γυρισθή κατ' αυτάς εις Ρόδον

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1963: Από της Κυριακής έγχρωμη ελληνική ταινία θα γυρισθή κατ' αυτάς εις Ρόδον

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1963: Από της Κυριακής έγχρωμη ελληνική ταινία θα γυρισθή κατ' αυτάς εις Ρόδον

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 563 ΦΟΡΕΣ

Εν Ρόδω
Πέμπτη 20 Ιουνίου 1963
Αριθ. Φύλλου 3662

ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΕΓΧΡΩΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ
ΘΑ «ΓΥΡΙΣΘΗ» ΚΑΤ’ ΑΥΤΑΣ ΕΙΣ ΡΟΔΟΝ
Στον ίλιγγο του πάθους, με την Χρ. Σύλβα, τον Κακκαβή τον Κούρτη κ.λ.π
Η εκλεκτή πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου Χριστίνα Σύλβα υπέγραψε το Σάββατον συμβόλαιον συνεργασίας με τους παραγωγούς Δημ. Αθανασιάδην και Ν. Αβραμέαν οι οποίοι φέρονται εφέτος ως συνεργαζόμενοι.
Η Σύλβα θα γυρίση 4 ταινίας.
Η πρώτη ταινία της Σύλβα θα γυρισθή στην Ρόδο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, πρόκειται για μία έγχρωμη κοσμοπολίτικη περιπέτεια με σενάριο και σκηνοθεσία του Δημ. Αθανασιάδη κα ιμε διευθυντή φωτογραφίας τον Κ. Φιλίππου. Για το φιλμ αυτό θα έλθη την προσεχή Κυριακήν το κινηματογραφικόν συνεργείον του παραγωγού κ. Αθανασιάδη εις την Ρόδον όπου θα παραμείνη επί δεκαπενθήμερον για την λήψιν των εξωτερικών σκηνών.
Το έγχρωμον αυτό έργο τιτλοφορείται «Στον ίλιγγο του πάθους», η δέ επεξεργασία του θα γίνη στα στούντιο «Ωμέγα». Για τις σκηνές που θα κινηματογραφηθούν στην Ρόδον θα έλθουν την προσεχή Κυριακήν η Χρ. Σύλβα, η Σπ. Βρανά η Έφη Οικονόμου, ο Κώστας Κούρτης και ο Ερρ. Μπριόλας. Την μουσική του φιλμ θα γράψη ο κ. Κ. Καπνίσης.
Σημειώνουμε ακόμη ότι το φιλμ θα είναι έτοιμο μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου.

ΣΥΝΕΣΤΗΘΗΣΑΝ ΕΠΙΤΡΟΠΑΙ
ΔΙΑΔΟΣΕΩΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΕΩΣ
Ως ανεκοινώθη αι επιτροπαί διαδόσεως της Κολυμβήσεως συνεκροτήθησαν ως εξής εις τας νήσους Κω, Κάλυμνον και Λέρον.
Κως: Γ. Καΐσαρλης Δήμαρχος Κω, Δ. Λουκάς Διοικητής Χωροφυλακή, Κ. Προκόπης Λιμενάρχης, Γ. Καραβοκυρός Νομίατρος, Ν. Μεσημέρης και Ουρανία Χανιώτου Εκπαιδευτικοί και Ι. Μπολαλής φίλαθλος.
ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Β. Μαντζαβινάτος Λιμενάρχης, Α. Καλογιάννης Δήμαρχος Καλύμνου, Α. Μαρκάκης Διοικητής Χωροφυλακής, Δ. Καρατζίνας εκπαιδευτικός, Κ. Μελάς ιατρός, Ι. Τσακίριος, Ν. Καλογιάννης και Ε. Καπελάς Πρόεδρου του Σ.Ε.Π., Ν.Ο.Κ. και επιμελητηρίου.
ΛΕΡΟΣ: Κ.Τσαντίλας Λιμενάρχης, Μ. Καρανικόλας Δήμαρχος Λέρου, Π. Τσαγγάρης Διοικητής Χωροφυλακής, Κ. Πουζουκάκης και Μ. Βρατσάλης Εκπαιδευτικοί, Α. Μπότσης Διευθυντής των Τεχνικών Σχολών Λέρου, Γ. Ζαΐρης Ιατρός και Ι. Δημητριάδης Πρόεδρος του Ν.Α.Τ.Ο.Λ.

ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟΝ ΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΑΙ
ΤΟΥ ΕΒΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Ως ανεκοινώθη συνεκροτήθη τριμελής Επιτροπή εκ του Πρωτοδίκου κ. Ζερβάκη ως Προέδρου του κ. Κ. Τζωρτζάκη Προϊσταμένου της Εποπτείας Εμπορίου και Γ. Καραγιάννη Αντιπροέδρου του ΕΒΕΔ ως μελών η οποία θα καταρτίση τους εκλογικούς καταλόγους και θα διεξαγάγη τας εκλογάς δια την ανάδειξιν Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.
Ως εγνώσθη αι εκλογαί θα διενεργηθούν τον προσεχή μήνα.

300 Θρανία διένειμε το νομαρχιακόν ταμείον
Το Συμβούλιον του Νομαρχιακού Ταμείου Δωδεκανήσου, κατά την προχθεσινήν του συνεδρίασιν απεφάσισε την κατανομήν τριακοσίων θρανίων εις τα Σχολεία Μέσης Εκπαιδεύσεως Δωδεκανήσου, αναλόγως των αναγκών έκαστου.


Επίσης το Συμβούλιον ενέκρινε την αγοράν μιας εκκολαπτικής μηχανής διά τον Γεωργοκτηνοτροφικόν σταθμόν Καλαμώνος, καθώς και διαφόρους άλλας δαπάνας δι’ έργα του προγράμματος του Νομαρχιακού Ταμείου Δωδεκανήσου.

Διαβάστε ακόμη

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Ενώ αναμένεται ο δήμαρχος κρίσιμος θα είναι η νέα εβδομάς δια τον δήμον

Φλας στο παρελθόν, 1964: Επιτυχίαν εσημείωσεν ο χθεσινός έρανος

Φλας στο παρελθόν 1964, Υπερπαραγωγή βερύκοκων στ' Αφάντου!

Φλας στο παρελθόν 1964, Το "Ελάκι" προσάραξε...

ΦΛΑΣ στο παρελθόν 1964, Αγωγή κατά του κ. Δημάρχου...

Φλας στο παρελθόν 1964, 1.000 και πλέον άτομα μετανάστευσαν σ' ένα τετράμηνο...

Φλας στο παρελθόν 1964, Καρεκλιές και ξύλο για το κέρδος...

ΦΛΑΣ στο παρελθόν 1964, Τραυματισμός τριών παιδιών από χειροβομβίδα στην Κω!