Στην Εισαγγελία Ρόδου προσέφυγαν για τα αδέσποτα της Χάλκης

Στην Εισαγγελία Ρόδου προσέφυγαν για τα αδέσποτα της Χάλκης

Στην Εισαγγελία Ρόδου προσέφυγαν για τα αδέσποτα της Χάλκης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1592 ΦΟΡΕΣ

Τα στελέχη της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου Χάλκης προσέφυγαν με αναφορά που κατέθεσαν στη δικαιοσύνη, ζητώντας να ληφθούν μέτρα για τον δήμο της Χάλκης, σε ό,τι αφορά τα αδέσποτα.

Στην αναφορά γνωστοποιούν συγκεκριμένα:
«Τα τέσσερα τελευταία χρόνια που προΐστανται του δήμου Χάλκης, ο δήμαρχος κ. Α. Φραγκάκης και η δημοτική του αρχή, δεν έκαναν απολύτως τίποτε για το πολύ σοβαρό θέμα των αδέσποτων ζώων στο νησί μας.

Για το θέμα αυτό υπάρχει σε ισχύ, ένας πολύ σοβαρός και εξαιρετικά αναλυτικός νόμος, για την προστασία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς καθώς και τις αυστηρές υποχρεώσεις όλων των δήμων, για την υλοποίηση των διατάξεων του νόμου αυτού.

Όλα αυτά τα χρόνια, τόσο οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, όσο και δημότες της Χάλκης και πάμπολλοι επισκέπτες της, έχουμε διαμαρτυρηθεί έντονα και δημόσια, για την κατάσταση που επικρατεί σε σχέση με τα αδέσποτα ζώα στη Χάλκη, καθώς και με την πλήρη αδιαφορία και έλλειψη παντελούς ευαισθησίας του δημάρχου Χάλκης κ. Α. Φραγκάκη και της δημοτικής του αρχής, αντιμετώπιση την οποία συνηθίζουν, ως γνωστόν, για πολλά θέματα.

Για τους παραπάνω λόγους αναγκαστήκαμε να υποβάλουμε σχετική αναφορά, την οποία συνημμένα παρουσιάζουμε, προς την κυρία Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου, προκειμένου να προβεί στις ενέργειες που προβλέπονται από την αρμοδιότητά της, προκειμένου να επαναφέρει τον δήμαρχο Χάλκης και την δημοτική του αρχή, στη νομιμότητα».

Διαβάστε ακόμη

Επιτυχημένη η αναβίωση του εθίμου " Το Ξεκίνημα των Σφουγγαράδων " στη Χάλκη

Το Ξεκίνημα των Σφουγγαράδων στη Χάλκη: Μια Παράδοση που Αναβιώνει

Χώρος περίθαλψης για τα ζώα συντροφιάς στη Χάλκη

Τιμώμενο νησί η Χάλκη στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο

Ιδρυτική βραδιά της Λέσχης Lions Χάλκης

Στις Βρυξέλλες ο δήμαρχος Χάλκης, Ευάγγελος Φραγκάκης, για το έργο «Οικοδομώντας την Ευρώπη με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης»

Κεντρικός ομιλητής σε Συνέδριο του Τορίνο ο δήμαρχος Χάλκης Φραγκάκης Ευάγγελος

Με καλούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του Αρχαιολογικού Μουσείου Χάλκης