Domino’s: Η πιο δημοφιλής εταιρεία πίτσας στον κόσμο «έπιασε λιμάνι» στη Ρόδο!

Domino’s: Η πιο δημοφιλής εταιρεία πίτσας στον κόσμο «έπιασε λιμάνι» στη Ρόδο!

Domino’s: Η πιο δημοφιλής εταιρεία πίτσας στον κόσμο «έπιασε λιμάνι» στη Ρόδο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 7326 ΦΟΡΕΣ

Ναι, λοιπόν, είναι γεγονός, η φημισμένη Pepperoni Classic κυκλοφορεί ανάμεσά μας!

Μπορεί αυτό να είναι… νέο, αλλά η Domino’s Pizza έχει μεγάλη ιστορία. Μετρώντας από το 1960 περισσότερα από 20 χιλιάδες καταστήματα σε 90 χώρες, η εταιρεία-σύμβολο ήρθε στην πόρτα μας καθώς η Ρόδος πρόσφατα απέκτησε το δικό της κατάστημα Domino’s.

Στον κατάλογο, πέρα από την... παγκοσμίου φήμης Pepperoni, θα βρεις διάσημες ακόμα συνταγές όπως η Μαργαρίτα ή η BBQ Classic με extra στρώσεις 100% αυθεντικής μοτσαρέλα, ή μπορείς να αυτοσχεδιάσεις, φτιάχνοντας την πίτσα σου ακριβώς έτσι όπως σου αρέσει. Κάποιος λάτρης της Domino’s που προφανώς είχε πολύ ελεύθερο χρόνο, υπολόγισε ότι επιλέγοντας το μέγεθος, τα υλικά και τον τύπο ζύμης, μπορείς να κάνεις περίπου 3 εκατομμύρια γευστικούς συνδυασμούς!

Και μιλώντας για ζύμη, η Domino’s είναι βασίλισσα των πρώτων υλών! Παράγεται καθημερινά στο κατάστημα για να τη βρεις πάντα φρέσκια, και πάντοτε την αφήνουν να ξεκουραστεί και να ωριμάσει για τουλάχιστον 24 ώρες. Η Domino’s βρέθηκε ανάμεσα στις 10 πιο καινοτόμες εταιρείες εστίασης για το 2022, και γι’ αυτό αντιλαμβάνεται ότι η μεγαλύτερη καινοτομία είναι η πίστη στην παράδοση όταν αυτή εξασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα του προϊόντος. Έτσι, το άνοιγμα της ζύμης γίνεται αποκλειστικά με τα χέρια. Εξοπλισμός όπως ο πλάστης ή η πρέσα που καταστρέφουν τη σκληρή δουλειά της ζύμης κατά την 24ωρη ωρίμανσή της, δεν υπάρχουν ούτε σε φωτογραφία μέσα σε ένα κατάστημα Domino’s.

Σας ανοίξαμε την όρεξη για πίτσα; Μπορείτε είτε να την απολαύσετε κατευθείαν από την «πηγή» στο χώρο του εστιατορίου του καταστήματος επί της οδού Δημοκρατίας 9 και να τη δείτε να σιγοψήνεται μπροστά σας, είτε να την παραγγείλετε online στο

dominos.gr και το Domino’s mobile app από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας, με διαθέσιμο και το Live Pizza Tracker για να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο σε ποιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία σας.

Και αν θέλετε... περισσότερα, κάντε την εγγραφή σας στο Domino’s More, το πρόγραμμα πιστότητας της Domino’s, για να κερδίσετε δωρεάν πίτσες και... more!

https://www.instagram.com/dominosgreece/?hl=en
https://www.facebook.com/DominosGreece/?locale=el_GR
https://www.dominos.gr/

Διαβάστε ακόμη

Πώς διαμορφώνεται το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων ΟΠΑΠ τη Μ. Εβδομάδα και το Πάσχα – Τι αλλάζει στις κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ

Νέους συνεργάτες για να στελεχώσουν το δυναμικό της αναζητά η Caterplus

Ενιαίος Ψηφιακός Χάρτης & Εθνικό Μητρώο Υποδομών: To ΤΕΕ κάνει πράξη την ψηφιακή μετάβαση

«Μαζί για όσα αγαπάς! Μαζί για τα παιδιά!» από τα My market!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Τα ξενοδοχεία της Ρόδου σάρωσαν στα βραβεία του Tripadvisor

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,6 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

To ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ φυλλάδιο προσφορών των Super Market Παναγιωτάς κυκλοφόρησε!