Taste Greece: Μοναδική γαστρονομική εμπειρία στο Atlantica Imperial Resort

Taste Greece: Μοναδική γαστρονομική εμπειρία στο Atlantica Imperial Resort

Taste Greece: Μοναδική γαστρονομική εμπειρία στο Atlantica Imperial Resort

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1584 ΦΟΡΕΣ

Αυτό τον Σεπτέμβριο, το Atlantica Imperial Resort διοργανώνει για πρώτη φορά ένα ταξίδι γεύσεων στην ελληνική κουζίνα με τίτλο “Taste Greece”.

Σε συνεργασία με τους καταξιωμένους σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη και Παναγιώτη Τζιουρτζιούμη, το Atlantica Imperial Resort υπόσχεται 2 ξεχωριστές βραδιές από ασύγκριτες εμπειρίες, εκεί όπου η γαστρονομία μεταμορφώνεται σε ένα αξέχαστο ταξίδι γεύσης.

Αυτή είναι μόνο η αρχή μιας ιστορίας γεύσεων απ’ όλη την Ελλάδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα βραβευμένα εστιατόρια του Atlantica Imperial Resort, Mylos και Blue Bay Fine Dining. Πρωτοπόροι της υψηλής γαστρονομίας θα βρίσκονται κοντά μας, δημιουργώντας μενού που υπόσχονται ένα γαστρονομικό ταξίδι σε μέρη από κάθε γωνιά της Ελλάδας, χαρίζοντας μία εικόνα των γεύσεων κάθε περιοχής.

Απολαύστε ένα μενού ενός κορυφαίου εστιατορίου της Ελλάδος από τον ταλαντούχο Chef, Αλέξανδρο Τσιοτίνη, βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin του εστιατορίου CTC, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου στο εστιατόριο Blue Bay Fine Dining για μία αξέχαστη εμπειρία.

Στις 23 Σεπτεμβρίου, ταξιδέψτε για ένα βράδυ σε μονοπάτια υψηλής γαστρονομίας στο εστιατόριο Mylos και απολαύστε μοναδικές γεύσεις του Παναγιώτη Τζιουρτζιούμη, Head of Culinary-New Concepts της Temes και menu development του εστιατορίου Μπαρμπούνι, μέσα από ένα μενού με αυθεντικές ελληνικές γεύσεις.

Αυτό τον Σεπτέμβριο, μία περιπέτεια γεύσεων σάς περιμένει στο Atlantica Imperial Resort, εκεί όπου η γαστρονομία μεταμορφώνεται σε μία μορφή τέχνης και κάθε γεύση αφηγείται ένα κεφάλαιο από τον πλούσιο γαστρονομικό πλούτο της Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε με το Atlantica Imperial Resort στο τηλέφωνο +00302241057000 ή μέσω email στο restaurants_imperial@atlanticahotels.com.

Για να δείτε τα μενού πατήστε εδώ.

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές