Η ροδίτικη Three Sixty Marketing, κέρδισε τις εντυπώσεις στην έκθεση ΧΕΝΙΑ

Η ροδίτικη Three Sixty Marketing, κέρδισε τις εντυπώσεις στην έκθεση ΧΕΝΙΑ

Η ροδίτικη Three Sixty Marketing, κέρδισε τις εντυπώσεις στην έκθεση ΧΕΝΙΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3906 ΦΟΡΕΣ

Στην κορυφαία premium έκθεση XENIA, που αποτελεί πυλώνα της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας, συμμετείχε για 2η συνεχόμενη χρονιά η “Three Sixty Marketing”, η οποία με έδρα τη Ρόδο έχει καταφέρει να εδραιωθεί πανελλαδικά στον χώρο του Hospitality marketing.

Στο σπουδαιότερο αυτό event που πραγματοποιήθηκε από τις 25 έως και 27 Νοεμβρίου 2023 στο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO, η ροδίτικη εταιρία κέρδισε φέτος τις εντυπώσεις για τις εξειδικευμένες προτάσεις προώθησης που παρουσίασε ο Μιχάλης Ίκουτας στο stage του Digi Hotel αλλά και για το έργο που έχει να επιδείξει μέσω των συνεργαζόμενων εταιρειών που την εμπιστεύονται για τις ποιοτικές και πάντα προσαρμοσμένες με τις ανάγκες της αγοράς, υπηρεσίες της.

Ο Managing Partner της Three Sixty Marketing, πλαισιωμένος και από άλλους εξειδικευμένους εισηγητές του κλάδου, παρουσίασε τους βασικούς άξονες στους οποίους θα πρέπει να επενδύσει κάθε ξενοδόχος στον απαιτητικό χώρο του ψηφιακού marketing, προκειμένου να καταφέρει να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της αγοράς αυτής στο έπακρο.

Κατά την ομιλία του σε ένα ευρύ κοινό, στο πλαίσιο της έκθεσης-βαρόμετρο XENIA, ο Μιχάλης ‘Ικουτας εστίασε στα σύγχρονα εργαλεία του Digital Marketing στον κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας και τους τρόπους αξιοποίησής τους από τους ξενοδόχους, αναλύοντας τις τελευταίες τάσεις αλλά και τις επόμενες προκλήσεις που θα κληθούν να διαχειριστούν, όπως η τεχνητή νοημοσύνη (AI).

Συντονιστής της πολύ ενδιαφέρουσας ομιλίας ήταν ο Απόστολος Αϊβαλής CEO Knowcrunch και εκτός από τον Managing Partner της Three Sixty Marketing Μιχάλη Ίκουτα, μίλησαν επίσης οι Χρήστος Βαχαμίδης CEO WebOlution, Στάθης Κατσούλας Web in Tourism και Σταμάτης Ανέστης Managing Director Cactus Digital Growth.

Διαβάστε ακόμη

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των Super Market Παναγιωτάς είναι εδώ!

ΚΙΤΡΙΝΟ ή ΠΡΑΣΙΝΟ τι να επιλέξω;

Sissitio ...Πανδαισία γεύσεων, αισθήσεων και εμπειριών

Τα Mymarket στηρίζουν για 2η χρονιά τους εργαζομένους τους που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Η Meeting Point Hotel Management Hellas, αναζητά για τα ξενοδοχεία της στη Ρόδο, που φέρουν τα brands LABRANDA, Βοηθό Λογιστή

Νέους συνεργάτες για να στελεχώσουν το δυναμικό της αναζητά η Caterplus