Μάνος Κόνσολας: «Στην Κάλυμνο υπάρχει ατόφια ελληνική ψυχή»

Μάνος Κόνσολας: «Στην Κάλυμνο υπάρχει ατόφια ελληνική ψυχή»

Μάνος Κόνσολας: «Στην Κάλυμνο υπάρχει ατόφια ελληνική ψυχή»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 914 ΦΟΡΕΣ

Σειρά διαδοχικών επαφών και συναντήσεων με φορείς και πολίτες είχε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, στην Κάλυμνο.

Ο κ. Κόνσολας είχε συνάντηση με το νέο Δήμαρχο, κ. Γιάννη Μαστροκούκο και τη δημοτική αρχή, στην οποία συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν στο Δήμο και στο νησί.

Ανάλογη θεσμική συζήτηση και συνάντηση πραγματοποιήθηκε και με τον Έπαρχο Καλύμνου, κ. Μανώλη Μουσελλή.

Σημαντικές ήταν οι συναντήσεις που είχε ο κ. Κόνσολας με εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα, όπως με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Θυμαρίσιου Μελιού Καλύμνου «Θυμαρίτης», κ. Γιάννη Γαβαλά και με τον Πρόεδρο της Ένωσης Μέσης Αλιείας, κ. Kώστα Σαρούκο.

Ο Μάνος Κόνσολας επισήμανε σε ό, τι αφορά στους μελισσοκόμους ότι θα πρέπει να τροποποιηθεί ο κανονισμός του ΕΛΓΑ για να μπορούν να λαμβάνουν αποζημιώσεις για ζημιές που υφίσταται η παραγωγή τους.

Στη συνάντησή του με τους αλιείς, υπήρξε ταύτιση απόψεων σε ό, τι αφορά στην αντιμετώπιση της παράνομης αλιείας από τουρκικά αλιευτικά στα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο των Σφουγγαράδων κ. Παντελή Γιωργαντή, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στα ζητήματα της λειτουργίας και της αναβάθμισης της Σχολής Δυτών.

Ξεχωριστό κομμάτι της παρουσίας του Μάνου Κόνσολα στην Κάλυμνο ήταν οι συναντήσεις του με τους πολίτες του νησιού, τους οποίους άκουσε και συζήτησε μαζί τους για τα θέματα που τους απασχολούν.

 

 

Διαβάστε ακόμη

Συλληπτήριο μήνυμα του Β. Υψηλάντη για τον θάνατο του Μιχαήλ Σωμού

Μ. Κόνσολας: «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»

ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου: Απαράδεκτη η τοποθέτηση της Β. Φλέσσα στη Βουλή για τα Τέμπη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας