ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: 22 προσγειώσεις εβδομαδιαίως - αύριο αρχίζουν τα νέα εαρινά δρομολόγια από την "Ολυμπιακή"

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: 22 προσγειώσεις εβδομαδιαίως - αύριο αρχίζουν τα νέα εαρινά δρομολόγια από την "Ολυμπιακή"

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: 22 προσγειώσεις εβδομαδιαίως - αύριο αρχίζουν τα νέα εαρινά δρομολόγια από την "Ολυμπιακή"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 106 ΦΟΡΕΣ

22 ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΣ
ΑΥΡΙΟΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΕΑΡΙΝΑ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΝ»
Από αύριον αρχίζουν τα νέα εαρινά δρομολόγια της πολιτικής αεροπορικής εταιρίας της Ελλάδος από Αθηνών προς Ρόδον μετ’ επιστροφής.

Συνολικώς η Ολυμπιακή θα εκτελή 22 δρομολόγια εβδομαδιαίως ήτοι 3 καθημερινώς και 4 καθ’ εκάστην Κυριακήν. Ειδικώτερον καθημερινώς θα πραγματοποιούνται, πρωινα και εσπερινά δρομολόγια.

Εκάστην Δευτέραν, Τετάρτην, Παρασκευήν και Κυριακήν θα εκτελούνται επιπροσθέτως μεσημβρινά δρομολόγια απ’ευθείας εξ Αθηνών. Και εκάστην Τρίτην, Πέμπτην, Σάββατον και Κυριακήν θα εκτελούνται μεσημβρινά δρομολόγια μέσω Ηρακλείου Κρήτης. Τα δρομολόγια αυτά θα εκτελούνται κατά την εαρινήν περίοδον και εφ’ όσον δεν παραστή ανάγκη περαιτέρω πυκνώσεώς των.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑΣΙΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΙΝ
ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΣ ΠΡΟΧΘΕΣ
Ο ΡΟΔΙΑΚΟΣ ΕΞΩΝΤΩΣΕ
ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΜΕ 2-1
ΣΚΟΡΕΡ ΑΧΙΟΛΑΣ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΖΟΥΝΗΣ
Ασύγκριτος προχθές ο Ροδιακός κατετρόπωσε τον Ατρόμητον εις το Εθνικόν Στάδιον με 2-1, ενώ ένα τρίτο ήκυρώθη υπό του διαιτητού ως οφσάιντ.
Ο Ροδιακός ανεβίωσε προχθές τον παλιό καλό εαυτό του. Όλοι οι ποδοσφαιρισταί του κατανοήσαντες την σημασίαν του αγώνος έδωσαν όλη τους την ψυχήν και αλώνιζαν το γήπεδον. Ιδίως εις το πρώτον ημίχρονον ο Ροδιακός ήτο άφθαστος. Εις το 1’8’’ και 12’ κερδίζει τρία κόρνερ που αποκρούει ο τερματοφύλακας Βαρλάμος. Εις το 15 ο Παπακαλοδούκας ξεγλιστράει ανάμεσα από τρεις παίκτας και τροφοδοτεί τον Ζούνη ο οποίος δίδει από καλήν θέσιν τρομερό σουτ που αποκρούει με πλονζόν ο Βαρλάμος. Εις το 19 ο Γερμενής με συρτό δυνατό σουτ επιτυγχάνει τέρμα αλλ’ ο διαιτητής είχε προηγουμένως σημειώσει οφσάιντ.

Εις το 20’ ο Ζούνης εξαπολύει ασύλληπτο σουτ που ξύνει την οριζόντια δοκόν. Εις το 21’ ο Ζούνης σουτάρει προ της κενής εστίας του Βαρλάμου, αλλά αποκρούουν οι προ αυτής σπεύσαντες Ατρόμητοι.
Εις το 30, ο Ροδιακός ήνοιξε το σκορ με τέρμα που επέτυχεν ο Αχιολάς με δυνατό σουτ. Εις το 44’ ο Ατρόμητος κατέρχεται επικίνδυνα και οι Ροδιακοί αποσωβούν βέβαιον τέρμα.
Εις το δεύτερον ημίχρονον το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στην αρχή και έκλινεν με το μέρος του Ροδιακού. Αργότερον εις το 5’ ο Βασιλείου ισοφαρίζει με ωραιότατον τέρμα από σφάλμα των Μαλιάκα και Βεργίδη. Εις το 25’ ο Ροδιακός δημιουργεί επικίνδυνη φάσιν διά τον Ατρόμητον και παρ’ ολίγον να παραβιάση την εστίαν του. Εις το 25’ ο Ζούνης δίδει καταπληκτικά δυνατή κεφαλιά που βγαίνει μόλις άουτ.
Εις το 34’ αποβάλλεται ο Παπαρούνης του Ατρομήτου διότι εφέρθη βαναύσως προς τον διαιτητήν. Εις το 35’ ο Βασιλείου δημιουργεί επικίνδυνοη φάσιν διά τον Ροδιακόν. Εις το 40’ ο Αχιολάς διπλασιάζει τα τέρματα του Ροδιακού μετά από σύγχυσιν της αμύνης του Ατρομήτου.
Ο Ροδιακός όχι μόνον ήξιζε χθες της νίκης αλλά ηδύνατο να αυξήση ακόμη το σκορ. Ο τερματοφύλακας Βαρλάμος ήτο πραγματικός ήρωας διασώσας την εστίαν του από επικίνδυνα σουτ των Ροδιακών.
Από τον Ροδιακόν διεκρίθησαν ιδιαιτέρως Ζούνης, Παπακαλοδούκας, Νέσκης, Αχιολάς, Καρανικόλας και Βόλας.
Από τον Ατρόμητον πλην του Βαρλάμου, εξαιρετικοί ήσαν οι Βασιλείου, Παπαρούνης και Κοντοδήμος.
Ο διαιτητής κ. Σαρακηνός καλός.

Αι ομάδες ηγωνίσθησαν με τας εξής συνθέσεις:
ΡΟΔΙΑΚΟΣ: Μαλιάκας, Ελευθεριάδης, Βεργίδης, Καρανικόλας, Παπακαλοδούκας, Βόλας, Γερμενής, Νέσκης, Ζούνης, Αχιολάς, Μπετσικώκος.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Βαρλάμος, Κοντοδήμος, Συρίγος, Δεληκάρης, Κωνσταντινίδης, Τσιριμάγκος, Κούκης, Παπαρούνης, Τζανέρας, Βασιλείου, Τσώμος.

Διαβάστε ακόμη

ΦΛΑΣ στο παρελθόν 1964, η αναζήτηση από την Αστυνομία αυτού που ύψωσε την κόκκινη σημαία...

Φλας στο παρελθόν 1964, Η ανέγερση νέου κτηρίου του ΟΤΕ Δωδεκανήσου

Φλας στο παρελθόν το 1964, Τα ονόματα των επιτυχόντων στη Σχολή Ξεναγών της Ρόδου

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Ζητούνται επιπλοποιοί και ξυλουργοί δι' εργασίαν

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Προσωπικότητες των ΗΠΑ φθάνουν σήμερον εις Ρόδον

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Διεθνούς φήμης ορχήστρες στο "Θέρμαι"

Φλας στο παρελθόν, 1964: Αι εισπράξεις και πληρωμαί των ταμείων Δωδεκανήσου

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Καθιερούνται πινακίδες με τιμολόγιον εις τα ταξί