ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Κοσμικόν γεγονός - σήμερον εγκαίνια του Ναϊτ Κλαμπ "Ιζαμπέλλα"

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Κοσμικόν γεγονός - σήμερον εγκαίνια του Ναϊτ Κλαμπ "Ιζαμπέλλα"

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Κοσμικόν γεγονός - σήμερον εγκαίνια του Ναϊτ Κλαμπ "Ιζαμπέλλα"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 108 ΦΟΡΕΣ

Εν Ρόδω
Πέμπτη 23 Απριλίου 1964
Αριθ. Φύλλου 3913

ΚΟΣΜΙΚΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ
ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΓΚΑΙΝΙΑ
ΤΟΥ ΝΑΪΤ ΚΛΑΜΠ «ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ»
ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Σήμερον την εσπέραν θα λάβουν χώραν τα εγκαίνια του νέου νάιτ κλαμπ της Ρόδου «Ιζαμπέλλα» εντός του πολυτελούς ξενοδοχείου «Γκραντ Οτέλ». Το εν λόγω νάιτ κλαμπ ορανώθη βάσει οδηγών του κ. Θεολογίτη και υπό την εποπτείαν του διευθυντού του ξενοδοχείου κ. Γεωργίου.
Τους θαμώνας του νέου κέντρου θα ψυχαγωγή η ορχήστρα Θεοφανίδη μία εκ των καλυτέρων της Ελλάδος.
Το περιβάλλον του κέντρου λόγω της καλλιτεχνικής ντεκορασιόν του, καθιστά τούτο μοναδικόν εις την Ελλάδα, απόψε δέ προβλέπεται ότι θα συγκεντρωθή εις αυτό ότι καλύτερον έχει η Ρόδος.

ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙΑ
ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
Ελάβομεν και δημοσιεύομεν:
«Αξιότιμε κύριε Διευθυντά,
Ως εκπρόσωποι και υπεύθυνοι εν Ρόδω μεγάλων τουριστικών γραφείων της Ευρώπης, καταβάλλομεν προσπαθείας όπως ανευρίσκομεν συνεχώς νέα μέρη τα οποία να προσελκύουν με την ομορφιά τους δια των γραφείων μας διακινουμένου ταξιδιώτας.
Η ωραία Ρόδος διαθέτει εν αφθονία τοιαύτας ωραίας τοποθεσίας μία δέ εκ των πλέον ευνοουμένων υπό της φύσεως είναι και ο όρμος Φαληράκι με την μοναδική αμμώδη ακτήν και την πάντοτε ήρεμον θάλασσαν.
Επιπλέον η εν λόγω ακτή διαθέτει μοναδικόν εις το είδος του εστιατότιον - αναψυκτήριον - ξενοδοχείον, το «ΛΙΝΤΟ» όπου ο επισκέπτης έχει εξησφαλισμένας όλας του τας ανέσεις.
Το κόσμημα όμως τούτο παραμένει απρόσιτον εις ημάς τους ξένους λόγω της συγκοινωνίας.
Το ΚΤΕΛ δεν έχει δυστυχώς καθιερωμένην στάσιν και τα λεωφορεία του δεν το εξυπηρετούν. Τοιουτοτρόπως ημείς οι προσωρινώς διαμένοντες εν Ρόδω στερούμεθα της χαράς να διέλθωμεν μίαν ημέραν εις το πολιτισμένον περιβάλλον του «ΛΙΝΤΟ».
Διά της παρούσης μας, σας παρακαλούμεν θερμώς όπως συνηγορήσετε παρά τοις αρμοδίοις διά να καθιερωθή μία στάσις παρά την οδόν προς το «ΛΙΝΤΟ» και να είστε βέβαιος ότι πλήθη ξένων, φίλων της Ρόδου θα σας ευγνωμονούν.
Ευχαριστούμεν διά την φιλοξενίαν.
Μεθ’ υπολήψεως Μπόρτζεσον του «Χεμπρέζορ». Άγκρεν του «Κλαμπ 33» Μπεργκλουντ του «Βιγκρέζορ».

ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΔΙΑ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ
Υπό του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών αποστέλλονται εντός του προσεχούς μηνός ποσότητες τροφίμων προς την Ιεράν Μητρόπολιν Ρόδου διά τας ανάγκας των συσσιτίων του Δήμου της Παιδαγωγικής Ακαδημίας και της Οικοκυρικής Σχολής.
Συγκεκριμένως αποστέλλονται διά τον Δήμον 400 σάκκοι αλεύρου διά την ΠΑΡ 2 χαρτοκιβώτια σπορελαίου και βουτυρελαίου 5 χαρτοκιβώτια φασολιών 2 χαρτοκ. γάλακτος και 44 σάκκους αλεύρου και διά την Οικοκυρικήν 5 χαρτοκιβώτια σπορελαίου και βουτυρελίου και 24 σάκκοι αλεύρου.

ΔΕΗΣΙΣ ΔΙΑ ΒΡΟΧΗΝ
ΕΓΕΝΕΤΟ ΕΙΣ ΣΑΛΑΚΟΝ
Δέησιν διά να βρέξη έκαναν προχθές οι κάτοικοι της κοινότητος Σαλάκου ευρισκόμεν της σημειωθείσης εφέτος άνοι εν απογνώσει συνεπεία ομβρίας.
Κάτοικοι του εν λόγω χωρίου ετόνιζον ότι εάν δεν σημειωθή βροχόπτωσις εντός του μηνός η σπορά και αι καλλιέργειαι θα καταστραφούν εκ της ξηρασίας.

ΝΕΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΝ ΤΡΙΑΝΤΩΝ
Δι’ αποφάσεως της Νομαρχίας εκλήθη προς ορκομωσίαν ο αναπληρωματικός κοινοτικός σύμβουλος Τριαντών Εμμ. Παπαεμμανουήλ προς πλήρωσιν κενής θέσεως συνεπεία αποποιήσεως του αξιώματος υπό του πρότερου κληθέντος αναπληρωματικού κοινοτικού συμβούλου Γεωργίου Χατζηγεωργίου.

Διαβάστε ακόμη

ΦΛΑΣ στο παρελθόν 1964, η αναζήτηση από την Αστυνομία αυτού που ύψωσε την κόκκινη σημαία...

Φλας στο παρελθόν 1964, Η ανέγερση νέου κτηρίου του ΟΤΕ Δωδεκανήσου

Φλας στο παρελθόν το 1964, Τα ονόματα των επιτυχόντων στη Σχολή Ξεναγών της Ρόδου

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Ζητούνται επιπλοποιοί και ξυλουργοί δι' εργασίαν

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Προσωπικότητες των ΗΠΑ φθάνουν σήμερον εις Ρόδον

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Διεθνούς φήμης ορχήστρες στο "Θέρμαι"

Φλας στο παρελθόν, 1964: Αι εισπράξεις και πληρωμαί των ταμείων Δωδεκανήσου

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Καθιερούνται πινακίδες με τιμολόγιον εις τα ταξί