Πρωταθλητής στο Πανελλήνιο σχολικό ποδηλασίας ο Ανδρέας Καρνέζος

Πρωταθλητής στο Πανελλήνιο σχολικό ποδηλασίας ο Ανδρέας Καρνέζος

Πρωταθλητής στο Πανελλήνιο σχολικό ποδηλασίας ο Ανδρέας Καρνέζος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 594 ΦΟΡΕΣ

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας διοργάνωσε τους Πανελλήνιους Αγώνες μαθητών και μαθητριών ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας, σχολικού έτους 2023-2024.

Η διοργάνωση των ανωτέρω αγώνων ανατέθηκε στις Οργανωτικές Επιτροπές Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής για το Αγώνισμα της Ποδηλασίας Δρόμου Αντοχής – αγώνα Criterium 50km.

Στον Πανελλήνιο αγώνα εκκίνηση έλαβαν 25 ποδηλάτες, προερχόμενοι από Λύκεια όλης της χώρας και τη γραμμή τερματισμού πέρασαν οι 21.

Νικητής και Πανελληνιονίκης αναδείχτηκε ο δυναμικός αθλητής του Ροδήλιου και μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Κω, Ανδρέας Καρνέζος, ο οποίος επικράτησε των αντιπάλων του, μετά από ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό σπριντ, στη διαδρομή του αγώνα criterium 50 km, που έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Ο αγώνας ξεχώρισε από τη μαχητικότητα που έδειξαν όλοι οι αθλητές, αφού κατά τη διάρκειά του, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αναδεικνύοντας την ετοιμότητα και το αγωνιστικό τους επίπεδο!

Στην 2η θέση τερμάτισε ο πολύ δυνατός αθλητής του Κρόνου Νικαίας και μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Κορυδαλλού, Μύρων Κονταξής και τον ακολούθησε άλλος ένας καλός ποδηλάτης από την Πρόοδο Νέου Βουτζά, και μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Ραφήνας, Ελευθέριος Αποστολόπουλος, που είχε εντυπωσιάσει με την επίδοση και τον δυναμισμό του στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων στην Αταλάντη.

Διαβάστε ακόμη

Το Εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ με τη «γλώσσα» των αριθμών

Ξεκίνησε στον ΡΟΑ το “MT200 Rhodes ITF Seniors 2024 by The Ixian Grand & All Suites”

Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

Νέος αγώνας στιβικού τριάθλου Κ14 αύριο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Λιακοπούλου και Σαραγά από τον Υγρό Στίβο Ρόδου στο “Acropolis Juniors”

Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Μέγας Αλέξανδρος αύριο στην Καλλιθέα

Η Μαρία Μαγκούλια στο Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος»

Συνέχεια ανανεώσεων στον Αστέρα Μασσάρων