Τουριστικός οδηγός για τη Λέρο

Τουριστικός οδηγός για τη Λέρο

Τουριστικός οδηγός για τη Λέρο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 600 ΦΟΡΕΣ

Η Δημοτική Επιτροπή Τουρισμου του Δήμου Λέρου, αναγνωρίζοντας τον σημαντικό και καθοριστικό ρόλο του τουρισμού στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του νησιού, έχει θέσει την ανάδειξη και προβολή του νησιού μας στις πρώτες προτεραιότητες της.

Η Δημοτική Επιτροπή Τουρισμου του Δήμου Λέρου, αναγνωρίζοντας τον σημαντικό και καθοριστικό ρόλο του τουρισμού στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του νησιού, έχει θέσει την ανάδειξη και προβολή του νησιού μας στις πρώτες προτεραιότητες της. Μεταξύ όλων των άλλων δραστηριοτήτων της όπως (συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις εσωτερικού και εξωτερικού, δημοσιεύσεις σε περιοδικά τουριστικού περιεχομένου, συμμετοχή σε συνέδρια προβάλλοντας την Λέρο, επαφές με τουριστικά γραφεία, κ.λ.π) είναι και έκδοση τουριστικού οδηγού με τίτλο ΛΕΡΟΣ Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΟΜΟΡΦΗ, και ένα έντυπο ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ, σε δύο γλώσσες Ελληνικά και Αγγλικά, βασικά εργαλεία προβολής του νησιού μας. Έτσι, στις τουριστικές εκθέσεις του εσωτερικού και του εξωτερικού, στα γραφεία του ΕΟΤ σε ξένες χώρες, στα τουριστικά πρακτορεία και σε κάθε φορέα που δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού θα υπάρχει ένα αξιόλογο εργαλείο προβολής της σύγχρονης εικόνας του νησιού μας, μαζί με όλο το σχετικό πληροφοριακό υλικό που ο δήμος του νησιού μας έχει εκδώσει παλαιότερα αλλά και πρόσφατα (DVD, χάρτες,κ.ά). Η Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού στην προσπάθεια της αυτή είχε συμπαραστάτη και χορηγό την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου, και την Πρόεδρο του Δωδεκανησιακού Οργανισμού Τουρισμού κ. Διακοσταυριανού Δέσποινα, την οποία και ευχαριστεί.

Διαβάστε ακόμη

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Λέρου

Αναδεικνύονται και συντηρούνται βυζαντινά μνημεία της Λέρου

Συνεδριάζει την Κυριακή το δημοτικό συμβούλιο Λέρου για τα προβλήματα του Νοσοκομείου

Για εμπρησμό από πρόθεση κατηγορούνται δύο αλλοδαποί

Επιστολή θλίψης, συγκίνησης και αγανάκτησης από γυναίκα της Λέρου που έχασε τον άντρα της στο Νοσοκομείο του νησιού

Η Θεατρική Ομάδα Λέρου παρουσιάζει το έργο του Αλμπέρ Καμύ «Η παρεξήγηση»

Εκπαίδευση Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ. Λέρου – Αγαθονησίου στα θέματα της πρόληψης και τυχόν καταστολής Θαλάσσιας Ρύπανσης

Θεατρικό Έργο στη Λέρο: Το βέλος που δεν πληγώνει