Θέλει να πληρώσουν χορηγοί για τα γενέθλιά του!

Θέλει να πληρώσουν χορηγοί για τα γενέθλιά του!

Θέλει να πληρώσουν χορηγοί για τα γενέθλιά του!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 298 ΦΟΡΕΣ

Ο Nick Cannon θέλει να κάνει ένα εντυπωσιακό πάρτυ με υψηλούς καλεσμένους για τα τριακοστά του γενέθλια και δεν θέλει να ξοδέψει δεκάρα από την διόλου ευκαταφρόνητη περιουσία του. Σκέφτηκε λοιπόν μια ιδέα για να κάνει πράξη την επιθυμία του: να του τα πλη

Ο Nick Cannon θέλει να κάνει ένα εντυπωσιακό πάρτυ με υψηλούς καλεσμένους για τα τριακοστά του γενέθλια τον επόμενο μήνα και δεν θέλει να ξοδέψει δεκάρα από την διόλου ευκαταφρόνητη περιουσία του. Σκέφτηκε λοιπόν μια πολύ καλή ιδέα για να κάνει πράξη την επιθυμία του: να του τα πληρώσουν διάφοροι χορηγοί!

Μια και δυο, λοιπόν, έστειλε ένα μαζικό email ζητώντας από εταιρείες χορηγών να χρηματοδοτήσουν τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν προς τιμήν του. Γιατί δεν πρόκειται να κάνει ένα απλό πάρτυ, αλλά δύο, ένα στη Νέα Υόρκη και ένα στο Λος ʼντζελες!

Αφού επιβεβαίωσε με καμάρι πως στη λίστα των καλεσμένων βρίσκονται ονόματα όπως η Beyonce με το σύζυγό της Jay-Z, η Demi Moore με τον Ashton Kutcher, ο Will Smith και ο Jamie Foxx και φυσικά η σύζυγός του Mariah Carey, ο ηθοποιός υποσχέθηκε πως όσες εταιρείες τον βοηθήσουν, θα έχουν σε αντάλλαγμα από σακούλες με δώρα, μέχρι αποκλειστικές φωτογραφίες και σχόλια, ως αναγνώριση της προσφοράς τους!

Αυτό θα πει να είσαι πλούσιος και να τη βγάζεις τσάμπα!

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!