Χαμόγελα αισιοδοξίας στη Ρόδο

Χαμόγελα αισιοδοξίας στη Ρόδο

Χαμόγελα αισιοδοξίας στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 405 ΦΟΡΕΣ

Την ικανοποίησή τους εκφράζουν με ανακοίνωσή τους οι άνθρωποι των «ελαφιών» για την εικόνα της ομάδας στο φιλικό με το Φοίβο. Διάστρεμμα υπέστη ο Αλεξανδρίδης, μένει δέκα μέρες εκτός προπονήσεων

Την αισιοδοξία των ανθρώπων της Ρόδου για την υλοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου τόνωσε η παρουσία της ομάδας στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι με το Φοίβο. Το υπογραμμίζουν οι ίδιοι στην ανακοίνωση που εξέδωσαν:

«Απόλυτη ικανοποίηση! Αυτό είναι το αίσθημα που κυριαρχεί στις τάξεις του σωματείου μας με αφορμή και το δεύτερο φιλικό παιχνίδι, απέναντι στο Φοίβο στο γήπεδο της Κρεμαστής (2 – 2). Η ομάδας μας, για μια ακόμα φορά κατάφερε να δείξει τα σημαντικά στοιχεία πάνω στα οποία δουλεύει ο προπονητής Δημήτρης Σκούνας όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας.

Η καλή κυκλοφορία της μπάλας και η πίεση ψηλά, είναι μερικά μόνο από αυτά τα νέα στοιχεία που θα έχει η Ρόδος ενόψει της νέας χρονιάς. Παρά τις σημαντικές απουσίες (Αμανατίδης, Θεοδωρέλλης, Δήμας, Ανυφαντής, Γεωργάς, Κουρέτας, Ευγενικός) αλλά και την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Κρεμαστής, τα παιδιά έδειξαν καλά δείγματα γραφής.

Είμαστε πολύ αισιόδοξοι, ότι η ομάδα μας θα είναι πανέτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας και θα μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους που θέτουμε. Η Ρόδος θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα μπορεί να παίζει καταρχήν ελκυστικό ποδόσφαιρο, το οποίο θα χαίρεται όλος ο κόσμος που θα έρχεται στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, τα αποτελέσματα θα έρθουν.»

Διάστρεμμα ο Αλεξανδρίδης
  Περίπου δέκα μέρες απουσίας από τις προπονήσεις κόστισε στον επιθετικό Στάθη Αλεξανδρίδη ένα άσχημο στραβοπάτημα στο προχθεσινό φιλικό με το Φοίβο. Ευτυχώς, το διάστρεμμα που υπέστη δεν είναι σοβαρό, με τη διοίκηση του συλλόγου να του εύχεται ταχεία ανάρρωση.

 Στον αντίποδα, μια χαρά είναι ο Μανώλης Ευγενικός, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις πριν από τον αγώνα της Κρεμαστής και προφυλάχθηκε. Από χθες συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις.

Διαβάστε ακόμη

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή

Να κάνουν αισθητή την παρουσία τους

Αύριο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» το διασυλλογικό συνθέτων στίβου Κ16

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»