To remake της ταινίας "Γοργόνες και Μάγκες" από τον... Λοβέρδο

To remake της ταινίας "Γοργόνες και Μάγκες" από τον... Λοβέρδο

To remake της ταινίας "Γοργόνες και Μάγκες" από τον... Λοβέρδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 536 ΦΟΡΕΣ

Τα πλάνα και οι φωτογραφίες από την «αυθόρμητη» στα Δωδεκάνησα, μας γυρίζουν πολλές δεκαετίες πίσω και μόνο θλίψη προκαλούν

Σε remake της ταινίας «Γοργόνες και Μάγκες» μετέτρεψε την πρώτη ημέρα έναρξης των σχολείων ο υπουργός Παιδείας Α. Λοβέρδος.

Τα πλάνα και οι φωτογραφίες από την «αυθόρμητη» υποδοχή που του επιφύλαξαν οι κάτοικοι των νησιών των Δωδεκανήσων που επέλεξε να επισκεφθεί μας γυρίζουν πολλές δεκαετίες πίσω και μόνο θλίψη προκαλούν. Μαθητές ντυμένοι με παραδοσιακά ρούχα προσφέρουν λουλούδια από τον κήπο στον υπουργό υπό τα χαμογελαστά βλέμματα των αρχών και λίγων κατοίκων.

Οι Λειψοί, το Αγαθονήσι, η Χάλκη και η Σύμη βρέθηκαν για λίγες ώρες στο επίκεντρο, πριν βυθιστούν και πάλι στα κύματα της λήθης.

Η Διδασκαλική Ομοσπονδία κατήγγειλε ότι τα Δωδεκάνησα αποτελούν μία από τις πιο πληγείσες περιοχές της εκπαίδευσης, με τεράστια κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό. Ειδικότερα, λείπουν 45 δάσκαλοι, 10 νηπιαγωγοί και 156 εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων.

Ο υπουργός Παιδείας δεν το διέψευσε, αλλά απάντησε ότι αυτοί οι υπολογισμοί γίνονται με βάση τις εκπαιδευτικές ανάγκες και την κείμενη νομοθεσία. Σύμφωνα με το δικό του δόγμα, το οποίο ανέπτυξε στα τηλεοπτικά κανάλια, θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι επειδή χθες άνοιξαν όλα τα σχολεία ανεξαρτήτως κενών.

Και με αυτήν την αυταρέσκεια ξαναμπήκε στα γυρίσματα της ταινίας και προκάλεσε μαθητές των Λειψών να συναγωνιστούν μαζί του στο μπάσκετ παίζοντας... σουτάκια.

ρία παιδιά, όπως μας ενημερώνουν από το γραφείο του, δέχτηκαν την πρόκληση, αλλά αλίμονο: Ο γιαλαντζί Λάκης Κομνηνός αναδείχτηκε νικητής βάζοντας τρία καλάθια έναντι δύο που πέτυχε κάθε μαθητής. Μετά ο υπουργός έδωσε κι άλλες συνεντεύξεις και στη συνέχεια έφυγε για άλλο νησί.

Ποιος ξέρει, μπορεί το Πάσχα να γυρίσει για να τσουγκρίσει αυγά με τα παιδιά και να τα σπάσει όλα. Εύγε...

Πηγή: avgi.gr

Διαβάστε ακόμη

Η δραστηριότητα του Κέντρου «Δίοδος»

Προκήρυξη διαγωνισμού για το «Βραβείο Βασίλη Μοσκόβη έτους 2023»

Ορκίστηκε χειρουργός στο Νοσοκομείο Ρόδου ο Γιώργος Ντόκος

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη