Ανέλαβαν καθήκοντα οι νέες πρυτανικές Αρχές του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Ανέλαβαν καθήκοντα οι νέες πρυτανικές Αρχές του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Ανέλαβαν καθήκοντα οι νέες πρυτανικές Αρχές του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 862 ΦΟΡΕΣ

Με την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς ανέλαβαν καθήκοντα οι νέες πρυτανικές Αρχές του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου μετά από τις εκλογές που διεξήχθηκαν τον περασμένο Μάιο. Πρύτανης ανέλαβε ο καθηγητής Κώστας Γουλιάμος. Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων είναι ο καθηγητής Ανδρέας Μακρής. Αντιπρύτανης Έρευνας και Εξωτερικών Σχέσεων είναι ο καθηγητής Ανδρέας Ευσταθίου. Πρύτανης και αντιπρυτάνεις διαμηνύουν ότι «στην κρίσιμη περίοδο που διανύει η Κύπρος πυξίδα και στόχευση θα είναι η υπέρβαση της κρίσης μέσα από την έρευνα, την επιστημονική αριστεία, την καινοτομία και την εξωστρέφεια.

Όλα όσα συνιστούν το μεγάλο ακαδημαϊκό μας κεφάλαιο, το οποίο επιδιώκουμε να αυξήσουμε ακόμη περισσότερο». Οι νέες Πρυτανικές Αρχές διαβεβαίωσαν επίσης ότι διακατέχονται από αίσθημα ευθύνης απέναντι στους φοιτητές, το πανεπιστήμιο και τη Laureate International Universities τον μεγαλύτερο διεθνή πανεπιστημιακό Οργανισμό που αποτελείται από περισσότερα από 75 Πανεπιστήμια που λειτουργούν σε 29 χώρες με σύνολο πέραν των 900,000 φοιτητών της οποίας το Πανεπιστήμιο είναι μέλος. Η διοίκηση και διεύθυνση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου διαβεβαίωσαν τους επικεφαλής της ακαδημαϊκής κοινότητας ότι θα τους στηρίξουν στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.

Νέοι κοσμήτορες στις πέντε Σχολές του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ανέλαβαν οι: Δρ Χρήστος Κασιμέρης Κοσμήτορας Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, Δρ Χρήστος Δημόπουλος Κοσμήτορας Σχολής Θετικών Επιστημών, Δρ Γιώργος Μπούστρας Κοσμήτορας Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων, Δρ Λοΐζος Συμεού Κοσμήτορας Σχολής Τεχνών και Επιστημών της Αγωγής και Δρ Γεώργιος Μαρκουλλής Κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής.


Διαβάστε ακόμη

Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν τα ξημερώματα με πυραύλους - Παγκόσμια ανησυχία για τις εξελίξεις

Ιράν: Ξεκίνησε επίθεση με δεκάδες drones κατά του Ισραήλ – Νετανιάχου: Είμαστε έτοιμοι

Meta: Αδυναμία σύνδεσης σε Facebook και Instagram αναφέρουν χρήστες

Πόλεμος στην Ουκρανία: η ζωή δύο χρόνια μετά τη ρώσικη εισβολή

Ο όρκος του Ιπποκράτη: Από το Ασκληπιείο της Κω στην Ιατρική Σχολή της Αντίς Αμπέμπα

Εμπρηστικός Ερντογάν μετά το «ναι» για τα F16: Ο αγώνας μας δεν τελείωσε ρίχνοντας τον εχθρό στη θάλασσα της Σμύρνης

Δέκα Ροδιακοί αμφορείς του 2ου αι.π.Χ. βρέθηκαν στην αρχαία πόλη Άμος

Ορατή και στην Ελλάδα σπάνια έκλειψη άστρου γίγαντα με αστεροειδή