Σχέδιο προληπτικής υγείας στην Πάτμο

Σχέδιο προληπτικής υγείας στην Πάτμο

Σχέδιο προληπτικής υγείας στην Πάτμο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 379 ΦΟΡΕΣ

Το ανθρώπινο πρόσωπο και την αγάπη προς την τρίτη ηλικία και τα κατακεκλιμένα άτομα δείχνει ακόμη μία φορά το δίκτυο Maistrali Home Care.

Αυτή την φορά επέλεξε ένα νησί των Δωδεκανήσων την Πάτμο. Το διήμερο 22 και 23 Νοεμβρίου υλοποιήθηκε το σχέδιο δράσης προληπτικής υγείας σε κατακεκλιμένα άτομα στην οποία συμμετείχαν 20 πολίτες εντελώς δωρεάν.

Εξειδικευμένη ομάδα του δικτύου με την υποστήριξη του κ. Νικήτα Τσαμπαλάκη Προέδρου Κέντρου Υγείας Πάτμου και της ιατρού κας Παναγιώτας Βούλγαρη έκαναν επίσκεψη σε κάθε ένα σπίτι για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Η υποδοχή των κατακεκλιμένων αλλά και των οικογενειών τους στην ομάδα του Maistrali Home Care ήταν ιδιαίτερα θερμή και με ένα πλατύ χαμόγελο. Ακολούθησε εξέταση και ενημέρωση τόσο προς τα κατακεκλιμένα άτομα όσο και στους ανθρώπους του οικογενειακού περιβάλλοντος τους για το τι πρέπει να κάνουν και πώς να το κάνουν ώστε να περιποιούνται σωστά και να ανακουφίζουν το κατακεκλιμένο άτομο.

Η χαρά που ένιωσαν αλλά και που έδωσαν απλόχερα αυτοί οι συμπολίτες μας κατά την διάρκεια του διημέρου στην Πάτμο δεν περιγράφεται. To πακέτο συνεργασίας που υποστηρίζεται από την FC&D The Development Experts (franchise@fcd.gr) είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και αποτελεί την σύγχρονη απάντηση στον ευαίσθητο τομέα της υποστήριξης υγείας προσφέροντας την δυνατότητα κύριου ή και συμπληρωματικού εισοδήματος σε κάθε ενδιαφερόμενο. Σκοπός της Maistrali Home Care είναι να συνεχισθεί η δράση και σε άλλα μέρη της Ελλάδας και σύντομα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις.

Διαβάστε ακόμη

Νέο τροχαίο ατύχημα στην πόλη της Ρόδου

Ρεπορτάζ Ροδίτη δημοσιογράφου εντάχθηκε στην Τράπεζα Θεμάτων του υπ. Παιδείας για τη Γλώσσα

Μεταναστευτικό: Μείωση άνω του 50% στους διαμένοντες στις 5 δομές του Ανατολικού Αιγαίου στο 4μηνο

Γιάννης Παππάς: «Μπαίνουμε δυστυχώς σε ελέγχους για το Μεταφορικό Ισοδύναμο στις επιχειρήσεις»

Σημαντική δωρεά του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου στην Καρδιολογική Κλινική του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου με την καθοριστική συμβολή του Ομίλου Mitsis

«Κρασί από τα χείλη σου»

Κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ 13 Μαΐου στη Ρόδο για ενημέρωση εργαζομένων

Οι εργαστηριακοί γιατροί περιγράφουν το οικονομικό τους αδιέξοδο