Θα διευρυνθεί η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου

Θα διευρυνθεί η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου

Θα διευρυνθεί η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 185 ΦΟΡΕΣ

Θα διευρυνθεί η ΝΟΔΕ, αποκτώντας και άλλους θεματικούς τομείς, έπειτα από πρόταση της Προέδρου της, κας Νατάσας Βενετοκλή, αλλά και της πρόθεσης που έχει διατυπωθεί από τα κεντρικά για «άνοιγμα» στην κοινωνία.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η κα Βενετοκλή είχε κάνει την πρόταση εδώ και καιρό, για την ανάγκη, δηλαδή, να υπάρχουν και άλλοι θεματικοί τομείς στο κορυφαίο όργανο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό, και της έδωσαν το «πράσινο φως» για να προχωρήσει.

Σημειώνεται ότι, μέχρι σήμερα, η ΝΟΔΕ είχε δέκα τομείς, ανάμεσα στους οποίους είναι, κοινωνικής αλληλεγγύης, Υγείας, αγροτικής πολιτικής, Δικαιοσύνης, Οικονομίας, Υποδομών, Βιοτεχνίας και Εμπορίου και Μισθωτών.

Τώρα, με τη διεύρυνση, θα αποκτήσει θεματικούς τομείς όπως τουρισμού, αθλητισμού, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης κ.α. Σημειώνεται ότι, πριν από λίγο καιρό, η Πρόεδρος του κόμματος, κ. Αντώνης Σαμαράς είχε μιλήσει για την ανάγκη να γίνουν ανοίγματα στην κοινωνία και κατά τόπους συνελεύσεις, ενώ κάλεσε όλους να καταθέσουν προτάσεις που να βοηθήσουν στην καλύτερη οργανωτική δομή του κόμματος. Ακόμη, διεύρυνση της ΝΟΔΕ σημαίνει ότι θα μπουν και άλλα μέλη στο Διοικητικό της Συμβούλιο, τα οποία, όμως, δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου.

Το θέμα αυτό αναμένεται να μπει στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ η οποία, πλέον, μόλις το επιτρέψει και ο καιρός, αναμένεται να ξεκινήσει και τις συνεδριάσεις και στα μικρότερα νησιά, όπως επίσης θα συνέλθει σε νησί και με τη διευρυμένη της σύνθεση.

Διαβάστε ακόμη

Η δραστηριότητα του Κέντρου «Δίοδος»

Προκήρυξη διαγωνισμού για το «Βραβείο Βασίλη Μοσκόβη έτους 2023»

Ορκίστηκε χειρουργός στο Νοσοκομείο Ρόδου ο Γιώργος Ντόκος

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη