Διπλής απόσταξης τζιν από τα αποστακτήρια “Καλλικούνης”

Διπλής απόσταξης τζιν από τα αποστακτήρια “Καλλικούνης”

Διπλής απόσταξης τζιν από τα αποστακτήρια “Καλλικούνης”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 846 ΦΟΡΕΣ

Αποστάγματα με ιστορία, πνεύμα, κληρονομιά και χαρακτήρα σε ένα κόσμο ομοιομορφίας

Τα αποστακτήρια «Καλλικούνη», συνεχίζοντας με επιτυχία και συνέπεια την προσπάθεια τοποθέτησης στην αγορά μιας premium σειράς αλκοολούχων πoτών, προτείνουν τa ποιοτικά διπλής αποστάξεως Gin «OLD SPORT» & Gin «Clumsies», που κλείνουν μέσα τους το μυστικό μίας ισορροπημένης κατ’ αρχήν εκχυλίσεως και εν συνεχεία αποστάξεως, καρπών, αρκεύθου (Juniper), με μεθυστικούς σπόρους κορίανδρου, αγγελικής, κάρδαμου, με μέρη φλοιού νερατζιών και λεμονιών, φυσικής μαστίχης και αλλων προσεκτικά επιλεγμένων ευωδιαστών φυσικών βοτάνων, πλούσιων σε βιταμίνη C.

Ο στρατηγικός στόχος της «Καλλικούνη», είναι η κατάκτηση κυρίαρχης θέσης σε επιλεγμένους χώρους κατανάλωσης ποτών, όπου κυριαρχούν καθιερωμένα «Brands» και προτείνει την Ελληνική «απάντηση» και «πρόκληση», εκεί όπου τα Gin εισαγωγής μονοπωλούσαν το καταναλωτικό ενδιαφέρον. Η υποδοχή από τους βασικούς συντελεστές της νυχτερινής διασκέδασης, τους «Bartenders», είναι ενθουσιώδης και καλούν ανεπιφύλακτα τους «εραστές» των Straight & Long Drinks cocktails με Distilled Gin σε ένα «ονειρικό γευστικό ταξείδι» με συντροφιά το δροσερό άρωμα και την απαλή γεύση των Ελληνικών Gin «OLD SPORT» & Gin «Clumsies», και οι οποίοι με την σειρά τους, να μοιρασθούν αυτό το «γευστικό μυστικό» με τους φίλους τους.

Σε μια πρόσφατη εξόρμηση του έγκριτου οδηγού «Difford,s Guide for discerning drinkers» του ομώνυμου οίκου αξιολογήσεων, σε επώνυμα BARS της Αθήνας, αξιολογήθηκαν μια σειρά premium Gins, μεταξύ των οποίων και το premium Gin «Clumsies» (Εnglish Old Tom Gin), των «Αποστακτηρίων Καλλικούνη». Μετά από μία πολύωρη και μεθυστική διαδικασία «γευσιγνωσίας» τηρουμένων όλων των πρωτοκόλλων της «ιεροτελεστίας», αξιολογήθηκε παρουσία επωνύμων και διακεκριμένων Eλλήνων και αλλοδαπών «Bartenders», το premium Gin «Clumsies» με την ανώτατη βαθμολογία «five stars plus», που δεν έχει αποδοθεί σε άλλο premium «Old Tom» Gin, μέχρι σήμερα.

Tα «αποστακτήρια Καλλικούνη» τοποθετούν τμηματικά στην Ελληνική και διεθνή αγορά, μια πλήρη σειρά «premium» αλκοολούχων ποτών που παρέχουν την ευχέρεια μιας «long drink» απόδρασης στην αδιαμφισβήτητη αισθαντική, γευστική και απόλυτη μαγεία των «Coctaιls», με βάση «liquοrs» της «Καλλικούνη», με πηγή έμπνευσης τα κοσμοπολίτικα ελληνικά νησιά, κορυφαίου προορισμού για «clubbing», στην χαλαρωτική αύρα του ελληνικού καλοκαιριού. Με τον τρόπο που δημιουργούνται, τα μυστικά τους και «οι all time classic» συνταγές τους, απευθύνονται μάλλον σε ανθρώπους με μπρίο και φαντασία, με έντονο το «άρωμα» εξωτικών προτιμήσεων, ιδανικά για όσους λατρεύουν τη ζωντάνια, τον αυθορμητισμό και τον εκρηκτικό χαρακτήρα των αυτοσχεδιασμών, που δεν επιτρέπουν την χαλάρωση του «patry mood» στα «hot spots» του «nightlife».

Τα Gin «OLD SPORT» & Gin «Clumsies», είναι κορυφαία, για αναμείξεις σε κοκτέιλ εφόσον στην πραγματικότητα τα αρώματα και τα βοτανικά στοιχεία τους, που περνούν στο ποτό κατά την διάρκεια της απόσταξης, όταν το Gin είναι ακόμη στο κόσμο των ατμών, είναι τελικά εκείνα που δίνουν χαρακτήρα στο κοκτέιλ. Οι τεράστιες διαφορές των τζιν στη βοτανικότητα, την ένταση και το άρωμα είναι που δίνουν και διαφορετικό χαρακτήρα στα κοκτέιλ όπου ενσωματώνονται. Κέδρος, κορίανδρος, εσπεριδοειδή, άνθη και berries είναι μερικά από τα στοιχεία που κυριαρχούν στο προφίλ των πολυσυζητημένων ανωτέρω Gin, των «Αποστακτηρίων Καλλικούνη». Eαν κρατήσεις λίγο στους γευστικούς κάλυκες της γλώσσας το προϊόν, ανακαλύπτεις εκτός από τα γευστικά και αρωματικά στοιχεία, τα στοιχεία ισορροπίας, το σώμα του προϊόντος και σαν τελευταίο στοιχείο την μεγάλη επίγευση με τα πολλά γευστικά στοιχεία που προσθέτει, έρχονται όλα και κουμπώνουν στην συνολική υπέροχη ποιοτική γευσιγνωστική εμπειρία.

Διαβάστε ακόμη

Η δραστηριότητα του Κέντρου «Δίοδος»

Προκήρυξη διαγωνισμού για το «Βραβείο Βασίλη Μοσκόβη έτους 2023»

Ορκίστηκε χειρουργός στο Νοσοκομείο Ρόδου ο Γιώργος Ντόκος

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη