Ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος στον πάγκο του Ροδιακού

Ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος στον πάγκο του Ροδιακού

Ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος στον πάγκο του Ροδιακού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 443 ΦΟΡΕΣ

Διαδέχεται στην τεχνική ηγεσία το Μανώλη Σφυρίου, που προσέφερε μια ζωή αφιλοκερδώς στο ιστορικό αυτό σωματείο

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Ροδιακού με την πρόσληψη του Παναγιώτη Σωτηρόπουλου. Τα πέντε τελευταία χρόνια και πολλά περισσότερα για όσους θυμούνται παλαιότερα το Ροδιακό, στη θέση αυτή βρισκόταν ο Μανώλης Σφυρίου, ένας πραγματικός λάτρης του ποδοσφαίρου και της ομάδας, που προσέφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του και ανέδειξε ποδοσφαιριστές μέσα από τη δική του εμπειρία.

Σκοπός πια είναι να παραμείνουν οι παίκτες του ρόστερ της περασμένης περιόδου στο Ροδιακό και να βοηθηθούν από τις κατάλληλες μεταγραφές για μια καλή πορεία και εύκολη παραμονή στη Β’ Κατηγορία. Ήδη η διοίκηση κινείται για την μεταγραφική ενίσχυση, προκειμένου να γίνει πραγματικότητα ο στόχος τη νέα περίοδο.

Το ευχαριστήριο του Ροδιακού προς το Μανώλη Σφυρίου:

«Η διοίκηση του Α.Ρ.Σ. Ροδιακού θα ήθελε να ευχαριστήσει τον επί σειρά ετών προπονητή του συλλόγου κ. Μανώλη Σφυρίου για την προσφορά του. Με κίνητρο την αγάπη του για την ομάδα, προσέφερε πάντα αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του, μένοντας στον πάγκο της ακόμα και με προβλήματα υγείας, με υπομονή και επιμονή όταν τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά για το σύλλογο.



Ο κύκλος της παρουσίας του στον πάγκο ως προπονητής, κλείνει επιτυχημένα με την καθιέρωση της ομάδας στη Β’ κατηγορία και την απόφαση της διοίκησης να προβεί σε αλλαγές στο τεχνικό team και την απόκτηση νέου προπονητή.

Επιθυμία όλων είναι να παραμείνει στο σύλλογο που τόσο αγάπησε και τον αγάπησε καθώς η παρουσία και οι συμβουλές του θα είναι πάντα πολύτιμες για εμάς τους νεότερους.

Τον ευχαριστούμε.»

Διαβάστε ακόμη

Νέες διακρίσεις της ομάδας Aerower Rhodes στον 6ο πανελλήνιο διαγωνισμό εναέριων ακροβατικών

Αποτελέσματα και εικόνες από το διασυλλογικό ανδρών-γυναικών στον στίβο

Στο Promitheas Park Tournament «Ανδρέας Μελιγδής» οι Παμπαίδες του Κολοσσού

Μπαράζ ανόδου: Δεν έπαιξε κανείς για την 2η αγωνιστική

Απόλλων Καλυθιών: «Μετάβαση σε μια νέα εποχή»

Γιώργος Ξύπας: «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Στο μίτινγκ του Ντουμπάι η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Ευκλής Σορωνής: Ανανέωσε ο έμπειρος Δημήτρης Τομάζος