Έτοιμοι για κινητοποιήσεις οι Τηλιακοί

Έτοιμοι για κινητοποιήσεις οι Τηλιακοί

Έτοιμοι για κινητοποιήσεις οι Τηλιακοί

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 461 ΦΟΡΕΣ

Καθόλου καλά δεν είναι τα νέα για το νησί της Τήλου και την ερχόμενη Τρίτη Δήμος, φορείς και πολίτες αποφασίζουν για νέες κινητοποιήσεις που μπορεί να φθάσουν σε παραιτήσεις, ακόμα και σε νέες εκλογές στο νησί!

Χθες, η Δήμαρχος του νησιού, κα Μαρία Καμμά, επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο και του εξέθεσε την κατάσταση.
Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της αμέσως μετά, εκτός από τον Thomas Cook που έχει ακυρώσει τα πακέτα του προς την Τήλο, σειρά έχει το μεγάλο Σκανδιναβικό πρακτορείο “Απόλλο” το οποίο την Κυριακή έχει προγραμματίσει την πρώτη μεταφορά τουριστών στο νησί και, απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, δεν θα υπάρξει λύση με το πλοίο της τοπικής γραμμής για σύνδεση της Τήλου με τη Ρόδο.

Η Δήμαρχος είχε επικοινωνία με το Υπουργείο Ναυτιλίας και τους ζήτησε να ενεργήσουν γρήγορα, ωστόσο εκφράζει ανησυχία ότι μέχρι την Κυριακή δεν θα υπάρξει κάποια ανατροπή.
Στην Τήλο επικρατεί ένα πολύ άσχημο κλίμα, είπε, στη συνέχεια, αφού η τουριστική κίνηση είναι μειωμένη κατά 60% και αυτή τη στιγμή προσπαθούν να περισώσουν ό,τι μπορούν.
Την Παρασκευή θα πάει στο νησί και την ερχόμενη Τρίτη θα παρθούν αποφάσεις για κινητοποιήσεις ή συνέχιση των παραιτήσεων ή ακόμα και εκλογές ξανά στην Τήλο. «Ό,τι αποφασιστεί», είπε χαρακτηριστικά.
«Δεν έχει λυθεί απολύτως τίποτα», τονίζει και αναφέρεται στο θέμα του γιατρού που πήρε και διαστάσεις, λέγοντας ότι το νησί έμεινε για πάνω από μία ημέρα χωρίς γιατρό, και δεν μπορεί ένας Δήμαρχος και ένας φορέας που είναι υπεύθυνος να τηλεφωνεί στα Υπουργεία και να του λένε ότι…«δεν έγινε και τίποτα»!

Όπως λέει, εξακολουθούν να έχουν γιατρό-κομήτη αφού κάθε εβδομάδα είναι και καινούργιος, σε ένα νησί που υπάρχουν άνθρωποι μεγάλης ηλικίας που έχουν διάφορα θέματα με την υγεία τους και ο γιατρός που έρχεται για μία εβδομάδα δεν προλαβαίνει ούτε τα πρόσωπά τους να δει!
«Η Αυτοδιοίκηση της Τήλου και οι κάτοικοί της ήταν παράδειγμα», λέει η κα Καμμά και συμπληρώνει ότι, ό,τι έχτιζαν τόσα χρόνια ξαφνικά καταρρέει από αποφάσεις που δεν λαμβάνονται.
Δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο αυτή η κατάσταση που είναι τραγική, καταλήγει, λέγοντας ότι γι’ αυτά τα δύο ζητήματα παλεύει από το Φεβρουάριο και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα.

Διαβάστε ακόμη

Η δραστηριότητα του Κέντρου «Δίοδος»

Προκήρυξη διαγωνισμού για το «Βραβείο Βασίλη Μοσκόβη έτους 2023»

Ορκίστηκε χειρουργός στο Νοσοκομείο Ρόδου ο Γιώργος Ντόκος

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη