Ξέφραγο αμπέλι παραμένουν οι παραλίες

Ξέφραγο αμπέλι παραμένουν οι παραλίες

Ξέφραγο αμπέλι παραμένουν οι παραλίες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 468 ΦΟΡΕΣ

Συνεργασία με το Δήμαρχο είχε ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Βασίλης Ψυλλάκης

Τα φαινόμενα παραβατικότητας που υπάρχουν στις παραλίες της Ρόδου, ήταν το θέμα που συζήτησαν χτες το μεσημέρι ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος και ο εντεταλμένος σύμβουλος για τις παραλίες Βασίλης Ψυλλάκης.

Tα επεισόδια ανάμεσα σε μικροπωλητές και η ενόχληση και τα παράπονα των λουομένων έχουν προκαλέσει προβληματισμό στη δημοτική αρχή, η οποία αναζητά τρόπους να βάλει τάξη και να πατάξει τα φαινόμενα που δυσφημούν το νησί μας.


Μάλιστα δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και ανάκληση αδειών από ομπρελάδες, που συνεργάζονται με παράνομους μικροπωλητές ή μασέρ και κάθε άλλου είδους άτομα που ενοχλούν τους τουρίστες στις παραλίες.
Αμέσως μετά τη συνάντηση στο δημαρχείο ο κ. Ψυλλάκης έκανε γνωστό ότι εντός των ημερών σε ότι αφορά την κεντρική παραλία θα υπάρχει φύλαξη με τη συνδρομή και της αστυνομίας.


«Μετά από εντολή του δημάρχου κάλεσα τον πρόεδρο της κοινοπραξίας των ομπρελάδων της κεντρικής παραλίας στην πόλη της Ρόδου και συζητήσαμε για την κατάσταση που επικρατεί εκεί.


Είχα πει πριν 15 μέρες ότι θα τοποθετούνταν σεκιούριτι-φύλαξη στην κεντρική παραλία. Αυτό δεν έγινε άμεσα επειδή υπήρχαν κάποια κωλύματα. Στο θέμα θα συνδράμει η αστυνομική διεύθυνση με ένα άτομο μέσα στην εβδομάδα, αλλά θα προστεθούν και δύο άτομα από την εταιρία σεκιούριτι και αν χρειαστεί και ένα ακόμα άτομο που είναι υπάλληλος στο δήμο μας, ώστε να μπορέσουμε για τους δύο μήνες που μένουν να μπει μία τάξη καθώς η κατάσταση έχει ξεφύγει.


Ξέρουμε ότι αδυνατούν από μόνοι τους να απομακρύνουν αυτά τα άτομα που δραστηριοποιούνται παράνομα στην παραλία. Υπάρχει μία μερίδα ομπρελάδων εκεί που έχουν μία δοσοληψία με τους αλλοδαπούς μασέρ. Εμείς εφιστήσαμε την προσοχή στον πρόεδρο να τους ενημερώσει ότι ο δήμαρχος και εγώ ως εντεταλμένος για τις παραλίες θα φτάσουμε ακόμα και σε ανάκληση των αδειών τους αν συνεχίσουν αυτή τη δραστηριότητα» δήλωσε ο κ. Ψυλλάκης.


Παράλληλα όπως έκανε γνωστό σε ότι αφορά την καθαριότητα υπάρχει ένας συντονισμός και το πρωί που περνά το απορριμματοφόρο και το απόγευμα. «Έχει πέσει όμως στο τραπέζι και το θέμα της ανακύκλωσης, ένα πρόγραμμα που συζητήσαμε με το δήμαρχο και το οποίο θα ξεκινήσει του χρόνου, ξεκινώντας από τις μεγάλες παραλίες του νησιού μας» κατέληξε στις δηλώσεις του ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τις παραλίες .

Διαβάστε ακόμη

Η δραστηριότητα του Κέντρου «Δίοδος»

Προκήρυξη διαγωνισμού για το «Βραβείο Βασίλη Μοσκόβη έτους 2023»

Ορκίστηκε χειρουργός στο Νοσοκομείο Ρόδου ο Γιώργος Ντόκος

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη