Ερωτηματικό για τρεις στον Ηρακλή Λάρδου

Ερωτηματικό για τρεις στον Ηρακλή Λάρδου

Ερωτηματικό για τρεις στον Ηρακλή Λάρδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 61 ΦΟΡΕΣ

Σήμερα θα ξέρει ο Κώστας Παπαδόπουλος αν θα μπορέσει να στηριχθεί, στο παιχνίδι της Πέμπτης με την ΑΕ Λέρου, στους Δημήτρη Πέρο, Φάνη Παπαδόπουλο και Νίκο Νίκολι.

Μπορεί το τελευταίο φιλικό τεστ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries να έκλεισε για τον Ηρακλή Λάρδου με το βαρύ 5-1 από τον Κλεόβουλο, ωστόσο ο προπονητής του Κώστας Παπαδόπουλος δεν βρήκε λόγους να προβληματίζεται ενόψει της εντός έδρας πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕ Λέρου, καθώς στα μάτια του, πραγματικό κριτήριο, σε σχέση με την πρόβα της Λίνδου, μπορεί να αποτελέσει μόνο το πρώτο ημίχρονο.

Ο νεαρός τεχνικός εκτιμά πως στο παραπάνω διάστημα η ομάδα του στάθηκε καλά και έδειξε δυνατότητες, αποδίδοντας την αποδιοργάνωση του δεύτερου μέρους στις πολλές αναγκαστικές αλλαγές. Αν υπάρχει κάτι που αγχώνει τον Κώστα Παπαδόπουλο λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την κόντρα με την ΑΕΛ, είναι η κατάσταση των τραυματιών.

Οι Δημήτρης Πέρος και Φάνης Παπαδόπουλος αισθάνονται ενοχλήσεις, στον τετρακέφαλο ο πρώτος και στον προσαγωγό ο δεύτερος, δεν προπονήθηκαν ούτε χθες και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι της Πέμπτης θα ξεκαθαρίσει σήμερα, όπως και του νεαρού Νίκου Νίκολι, ο οποίος έχει πρόβλημα από χτύπημα που δέχθηκε στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού του.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι μία χαρά, κανόνισαν τα επαγγελματικά τους ωράρια με τρόπο που τους επιτρέψει να ενισχύσουν την ομάδα τους στο πρώτο ματς της χρονιάς (θα ξεκινήσει στις 12:45 το μεσημέρι), ενώ ελπίζουν πως ο κόσμος θα ανταποκριθεί στην έκκλησή τους για συμπαράσταση και τους ενισχύσει με το χειροκρότημά του.

Ανακοίνωση για το παιδικό
Όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του Ηρακλή Λ., τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2002-2003 και θέλουν να λάβουν μέρος στο παιδικό πρωτάθλημα, θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην αντίστοιχη ομάδα του συλλόγου μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας. Τα γραφεία του γηπέδου θα είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 4 έως τις 5 το απόγευμα.

Διαβάστε ακόμη

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή

Να κάνουν αισθητή την παρουσία τους

Αύριο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» το διασυλλογικό συνθέτων στίβου Κ16

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»