Το τσίρκο της ηγεμονικής νομενκλατούρας

Το τσίρκο της ηγεμονικής νομενκλατούρας

Το τσίρκο της ηγεμονικής νομενκλατούρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 72 ΦΟΡΕΣ

(Το άρθρο απευθύνεται στους ανθέλληνες ηγεμονίσκους από την εποχή των κίβδηλων γεγονότων του πολυτεχνείου έως και σήμερα με τις στημένες εικονικές οικονομικές κρίσεις).

Επειδή η γνώση είναι δύναμη και η αντικειμενικότητα της σκέψης και της κρίσης είναι η «μητέρα» της αλήθειας και όχι η επίπλαστη εικονική πραγματικότητα που μας επιδεικνύουν με την γελοιότητα της οπτασιακής τους εμφάνισης , ως προς τα τεκταινόμενα γεγονότα, που λαμβάνουν χώρα, και που πράγματι, εκτυλίσσονται από τα πειθήνια πολιτικά πτώματα, οι οποίοι ανα-γάγουν τους εαυτούς τους, οι πολύ-εγκληματίες της ηγεμονικής κουλτούρας, ως εθνοσωτήρες προς τα θύματα της κατοχικής μας Χώρας, και με τα καραγκιοζιλίκια τους ,έχουν αναλάβει πρωταγωνιστικούς ρόλους σαν να ευρίσκονται σε αρένα τσίρκου, προκειμένου να ικανοποιήσουν τα παράλογα αιτήματα των κατοχικών δυνάμεων της διαιρεμένης πλέον Ευρώπης, η οποία δεν λαμβάνει υπόψη της τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά λαμβάνει υπόψη της μόνο τα τοκογλυφικά της συμφέροντα.

Έκανα αυτή την εισαγωγή για να συνδέσω τα νοήματα που πηγάζουν μέσα από τον εσωτερικό μου κόσμο, που πιστεύω ότι πηγάζουν και σε κάθε νοήμονα πολίτη αυτής της ταλαίπωρης Χώρας, με το απόσπασμα που σας παραθέτω παρακάτω, για να σας διατυπώσω τις σκέψεις μου, οι οποίες, φυσικά είναι μακριά από χρώματα, κόμματα, αποκόμματα και οποιαδήποτε είδους πολιτικές αποχρώσεις και πολιτικά πτώματα, όλα αυτά ανήκουν στο βάρβαρο μέχρι χθες παρελθόν και για κάθε παρελθόν, για οποιαδήποτε μέρα πλέον που περνάει από εδώ και πέρα, έχουν ριφθεί στα Τάρταρα.

Το μόνο βέβαιο γεγονός, εκτός του βιολογικού μας θανάτου, είναι ότι κάθε μέρα που περνάει, δεν γνωρίζουμε τι μας περιμένει, το μόνο σίγουρο είναι, ότι αποσυνθετόμαστε οικονομικά, ψυχολογικά, σωματικά, και συντομεύεται ακόμα και αυτός ο βιολογικός μας θάνατος!!!!!.

«….Σε όλα τα συγγράμματα του Αριστοτέλη διαφαίνεται μια ηρωική προσπάθεια για ανεύρεση της αλήθειας. Αυτόματα όμως ανακύπτει το ερώτημα, τι είναι αλήθεια, και ποιά ερμηνεία δίνει στον όρο αυτό ο Αριστοτέλης; Κατά την έρευνα της έννοιας «αλήθεια» ο Σταγειρίτης φιλόσοφος λαμβάνει ως αφετηρία την αρχή, ότι ο όρος αυτός έχει πολλές σημασίες.

Λέγοντας τον όρο πραγματικότητα εννοούμε την αντικειμενικότητα, δηλ. την ανεξάρτητη από κάθε υποκειμενική επίδραση υπόσταση της πραγματικότητας, τον σταθερό και ανεξάρτητο από κάθε υποκειμενικότητα κόσμο της αντικειμενικής πραγματικότητας.

Λέγοντας αλήθεια εννοούμε την περί της πραγματικότητας αυτής γνώση μας, εφ’ όσον συμφωνεί με τα πράγματα. Ο άνθρωπος, προσπαθώντας να κατανοήσει την προ αυτού αντικειμενικότητα με τη νόησή του, σχηματίζει κρίσεις, οι οποίες άλλοτε συμφωνούν κι άλλοτε δεν συμφωνούν με τα δεδομένα της πραγματικότητας. Όταν οι από τη νόηση σχηματιζόμενες κρίσεις αντιστοιχούν προς τα πραγματικά δεδομένα, τότε λέμε ότι είναι αληθείς.

Σε περίπτωση κατά την οποία δεν υπάρχει μεταξύ κρίσεων και πραγματικότητας ομοφωνία, λέμε ότι οι κρίσεις μας είναι ψευδείς. Ώστε η αλήθεια πρέπει να θεωρηθεί ως συμφωνία της νόησής μας προς τα πράγματα και να νοηθεί ως φαινόμενο καθαρά νοητικό, διαδραματιζόμενο στην περιοχή της διάνοιας και όχι στην περιοχή των πραγμάτων,. Αντιθέτως τα παθήματα (=πάθη) της ψυχής, λέει ο Αριστοτέλης , δεν επιτρέπουν την αληθή απεικόνιση της πραγματικότητας . Με τον καθορισμό αυτό ο Αριστοτέλης ορίζει την έννοια της αλήθειας ως συμφωνία ενός απαθούς υποκειμένου με τα πράγματα.» Απόσπασμα από τον Εκήβολο του Λάζαρη Γιάννη.

Αγαπητοί μου αναγνώστες, πρέπει να «συσκεφθούμε» έστω και νοερά, ο καθ΄ ένας μας ανάλογα με την ψυχοσύνθεσή του, απαλλαγμένοι πλέον από τα πάθη του παρελθόντος, απαλλαγμένοι από τους χρωματισμούς των πολιτικών τσαρλατάνων και θα πρέπει να εστιάσουμε την σκέψη μας και την κρίση μας στο νοητικό επίπεδο στην περιοχή της διάνοιας για την εξεύρεση της αλήθειας στα πράγματα ή στα γεγονότα. Πρέπει να εξετάσουμε τα κίνητρα των γεγονότων, πρέπει να εξετάσουμε ποιοι κρύβονται πίσω από τις αθλιότητες και ποια είναι τα οικονομικά τους οφέλη, διότι είναι γνωστή λαϊκή ρήση, «νηστικό αρκούδι δεν χορεύει».

Ξεκινώντας από το νοητικό επίπεδο, πρέπει λοιπόν να δούμε πρώτα τα κίνητρά των πολιτικών ανδρείκελων, καθότι όλοι αυτοί οι 301 απατεώνες του ελληνικού κτηνοβουλίου ή κατ΄άλλους «οίκος ανοχής και κοινωνικής αναλ-γησίας» που εξαθλίωσε τους Έλληνες, ενεργούν - μάλλον εκτελούν εντολές κατά παραγγελία και ιδού τα αποδεικτικά στοιχεία.

Παρεμβαίνει η υποτιθέμενη Ενωμένη Ευρώπη στα εσωτερικά της Ελλάδας και είναι του ηλίου φαεινότερο, ότι για να πάρει το Ελληνικό Εθνοκτόνο Κοινοβούλιο την θανατηφόρα δόση της, που της έχει γίνει πλέον, συνήθεια, έχουν εγκατασταθεί Γερμανικές Οικονομικές Δυνάμεις, στα Υπουργεία μας, όπως στο Οικονομικών, στο Εργασίας, στο Δικαιοσύνης, κ.ά. των οποίων, στα γραφεία των εγκατεστημένων ηγεμονίσκων δαπανήθηκαν για τον εξοπλισμό, εκατοντάδες ευρώ, εκτός από τους ηγεμονικούς μισθούς τους, οι οποίοι υπερβαίνουν, στο σύνολό τους, κατά πολύ, και από αυτή την οικονομική ενίσχυση που λαμβάνει η Χώρα μας, για τους λαθρομετανάστες και τους λαθρεποίκους , και οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί από τους εγχώριους τσαρλατάνους, θα πρέπει να έχει την έγκριση της Γερμανικής ηγεμονίας ως και των υπολοίπων κρατών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, όπως π.χ οι περιβόητες 100 δόσεις για τους χρεοφειλέτες του Δημοσίου, για τις οποίες δόσεις , η Γερμανία αρνήθηκε, βυθίζοντάς μας στην ανυπαρξία μας, διότι δεν είναι δυνατόν οι Γερμανικές Οικονομικές Ορδές να μας ελέγχουν με αυτό τον δυναστευτικό τρόπο, αλλά ξέχασα ότι είμαστε υπόδουλοι και δεν έχουμε πλέον κανένα υπαρξιακό δικαίωμα…

Ένα άλλο κραυγαλέο γεγονός που αγγίζει τα όρια του παραλογισμού είναι οι κάθετες , οριζόντιες και διαγώνιες περικοπές των λιπόσαρκων συνταξιούχων οι οποίοι, δίχως να χρονοτριβούν, θα πρέπει εγκαίρως να σπεύσουν και να εγγραφούν στον κατάλογο των υποτιθέμενων πολυτελών κοινωνικών συσσιτίων, πριν καταλήξουν στους απορριμματοφόρους κάδους , διότι και εκεί θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας.

Δυστυχώς, ο κατάλογος των αβυσσαλέων εθνοκτόνων αποφάσεων δεν έχει τέλος, έτσι ύστερα από την εσωτερική κατασπάραξη των ανθρώπινων υπάρξεων που ευρίσκονται πλέον κυριολεκτικά γυμνοί μέσα στο εσωτερικό κουφάρι της Πατρίδας μας, το οποίο κουφάρι, σιγά σιγά κατατρώγεται με τις συνεχιζόμενες ανθρωποκτόνες αποφάσεις των γηγενών και αλλογενών εγκληματικών πολιτικών φιλοτομαριστών δολοφόνων, θα καταργήσουν ότι Εθνικό υπάρχει στον Ελλαδικό Χώρο, τα εθνικά μας σύμβολα, τις εθνικές μας εορτές, την θρησκεία μας, και ότι άλλο διαβολικό σκεφτεί η λεγόμενη νέα τάξη πραγμάτων και εμείς αποσβολωμένοι και ανίκανοι πλέον από την οικονομική ανυπαρξία μας και την πλήρη εξαθλίωση, θα τους παρακαλάμε ικετεύοντας κάθε λίγο και λιγάκι, να μας δώσουν την δόση μας, και ας χάσουμε ολίγο κατ ολίγο ακόμα και το ίδιο το κουφάρι μας, το οποίο θα επιπλέει στο πέλαγος , γι αυτό προφανώς θέλουν οι «εγγυήτριες» υποτίθεται δυνάμεις του ολέθρου, να υπάρχει η συν διαχείριση του Αιγαίου με τους αιώνιους εχθρούς μας που χρονολογούνται από αρχαιοτάτους χρόνους μέχρι σήμερα , τους βάρβαρους Τούρκους., για το οποίο γεγονός καμία αντίδραση , ποιούν την νήσσα.

Το χειρότερο όλων στην κατοχική μας χώρα είναι η ραγδαία μείωση του πληθυσμού λόγω της βαθύτατης ανθρωπιστικής κρίσης, καθότι οι θάνα-τοι είναι πολύ περισσότεροι από τις γεννήσεις και η ολέθρια μεταναστευτική κατάσταση που συνεχώς διογκώνεται και αυξάνεται.

Σ΄αυτή την αθλιότητα, μας οδήγησαν οι φιλοτομαριστές ανθέλληνες, οι υποτιθέμενοι ήρωες του Πολυτεχνείου, οι οποίοι μας περιχαράκωσαν την ψυχή και το σώμα για να αποκομίσουν τεράστια οφέλη, καθότι μετέτρεψαν την υποτιθέμενη κοινωνική πολιτική, σε εταιρεία οικονομικών δολοφόνων, για τα οποία οφέλη, δεν αμφιβάλει, κανένας, υγιής ανθρώπινους νους.

Ενθυμείστε την περιβόητη λίστα Λαγκαρτ, ενθυμείστε τον περιβόητο φάκελο της Κύπρου, οποίος δεν ανοίχτηκε, ούτε θα ανοιχθεί ποτέ, διότι φιγουράρονται και εκεί ανθέλληνες πολιτικοί, τι να πρωτοθυμηθεί κανείς, η ανικανότητα τους έχει ξεπεράσει ακόμα και αυτοί των πραγματικά ηλιθίων, διότι αυτοί δεν είναι ηλίθιοι, αλλά ψεύτες και κλέφτες, εξ άλλου είναι τοις πάση γνωστόν, ότι οι ψεύτες πολύ γρήγορα εκ του αποτελέσματος αυτοπροσδιορίζονται και έχουν και την ιδιότητα των κλεφτών.

Τέλος για να σας αποδείξω ότι η λέξη τσίρκο, δεν είναι τυχαία, ενθυμείσθε κατά την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου, όταν ήρθε ο κατοχικός γαλλικός ηγετίσκος, για να λάβει το μερίδιο από τις εθνοκτόνες συμφωνίες, τα χέρια του λεόντειου πρωθυπουργού μας, αντί να τα έχει στους μηρούς του, τα έβαλε στα αχαμνά του, προφανώς θα ήθελε να μεταφέρει το μήνυμα στους ομηγύρεις του, αλλά και στο φιλοθεάμονα κοινό των «τηλεκιβωτίων» του συστήματος, ότι μας έχει γραμμένους, τον ευχαριστούμε πολύ για το μήνυμα του, ελπίζουμε και μεις στο μέλλον να του το ανταποδώσουμε και μάλιστα κατά την εκλογική μας επίσκεψη στα δύο νησιά της Ελλάδος, στην Λέσβο και στην Μυτιλήνη.

Το τραγελαφικό της υπόθεσης αποτελεί το γεγονός που αφορά την ψηφοφορία των μελών της ανιστόρητης παράταξης του παρελθόντος της Νέας Δημογεροντίας, για να εκλέξει τον εκλεκτό του ….η οποία τελικά κατέληξε σε φιάσκο.
Σας Ερωτώ λοιπόν, είναι οι κανίβαλοι πολιτικοί μας, τσίρκο; μην το εκφραστείτε δημοσία διότι θα σας κατηγορήσουν ότι παρεμποδίζετε το θεάρεστο έργο των πολιτικών ταγών!!!!! ή ότι λαϊκίζετε.

Μπορείτε όμως άφοβα, να το βροντοφωνάξετε μέσα στον ψυχικό σας κόσμο ότι μας διοικούν τρελοί!!!
Έχω την πεποίθηση πλέον ότι οι συμπεριφορές σε όλο το πολιτικό σύστημα, είτε πρόκειται κεντρική ή περιφερειακή εξουσία, φέρεται πραγματικά υποταγμένο - σαν δουλικά με όλη την σημασία της λέξης, διότι δεν είναι δυνατόν για το μακελειό της Γαλλίας να βάζουν στα δημόσια κτίρια χρωματισμούς και σχηματισμούς σύμφωνα με την Γαλλική Σημαία και μεις αποδεκατιζόμαστε σωρηδόν και κανένας από τους ολετήρες της Ευρωπαϊκής Συμμορίας, δεν συμμετείχε σε παρόμοιες διαμαρτυρίες ή στα ποτάμια αίματος που χύθηκαν από τους ομόδοξους πατριώτες μας στην Συρία.

Δυστυχώς χάσαμε την ταυτότητά μας, χάσαμε τα πάντα για να μας εξουσιάζουν οι κατακτητές.
Οσονούπω, πρόκειται εντός των προσεχών ημερών στην εταιρεία των δολοφόνων να συμπεριληφθεί και η υπόλοιπη πολιτική αλητεία προκειμένου να συμπράξουν από κοινού στην εξόντωση του δύσμοιρου λαού δια της οικουμενικής εγκληματικής οργάνωσης που θα αποτελείται από πολιτικά ανεμοδαρμένα κύματα που πολύ φοβάμαι ότι θα μεταβούμε σε διαφορετική πολιτική ανωμαλία και όλα αυτά τα πέτυχαν μέσα σε μία πενταετία οι πολιτικές εγκληματικές φυσιογνωμίες, οι οποίοι θα πρέπει να πληρώσουν για τα τερατουργήματά τους και όχι οι αθώοι πολίτες, οι οποίοι κατάντησαν ένοχοι δια των παράνομων εθνοκτόνων φορολογικών ψηφισθέντων νόμων, τους οποίους νομιμοποίησαν για να αρπάξουν δια της βίας την κινητή και ακίνητη περιουσία των κατατρεγμένων πολιτών του Ελλαδικού Κατοχικού Κράτους.

Γράφει ο Ελευθέριος Στ. Ζήφιας

Διαβάστε ακόμη

Δρ. Ιωάννης Ηλ. Βολανάκης: Ταμάριξ η γαλλική (Tamarix gallica), κοινώς αρμυρίκι ή αλμυρίκι

Φίλιππος Ζάχαρης: Η προστασία της Ευρώπης, οι Ευρωεκλογές και οι κίνδυνοι

Αργύρης Αργυριάδης: Η «παράλληλη» εργασία των δημοσίων υπαλλήλων

Χρήστος Γιαννούτσος: Τελικά ψηφίζουμε στις Ευρωεκλογές με κριτήριο την πολιτική ή το lifestyle;

Ηλίας Καραβόλιας: Το αφανές κόστος του δυνητικού

Θεόδωρος Παπανδρέου: Διορθωτικές παρεμβάσεις στο Αναλυτικό και Ωρολόγιο πρόγραμμα του Δημοτικού Σχολείου

Γιατί να ψηφίσουμε στις Ευρωπαϊκές εκλογές του 2024;

Στην Ηλιούπολη για τα μπαράζ ανόδου ο ΠΑΟΚ Ρόδου