“Τα κοντά ποδάρια της υποκρισίας", ή, “Και με το φίδι, και με τον Αλέξανδρο, ΔΕΝ γίνεται, πολιτικάντη μου !”

“Τα κοντά ποδάρια της υποκρισίας", ή, “Και με το φίδι, και με τον Αλέξανδρο, ΔΕΝ γίνεται, πολιτικάντη μου !”

“Τα κοντά ποδάρια της υποκρισίας", ή, “Και με το φίδι, και με τον Αλέξανδρο, ΔΕΝ γίνεται, πολιτικάντη μου !”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 112 ΦΟΡΕΣ

Στις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις ολόκληρου του Ελληνικού Λαού, που πραγματοποιούνται παντού, αυτές τις ημέρες, προκαλεί αλγεινή εντύπωση, η προσπάθεια των μνημονιακών κομμάτων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ), που με παντοίους τρόπους, μέσω των κατά τόπους εκπροσώπων τους, επιχειρούν να καρπωθούν (να "καπελλώσουν" κατά το κοινώς λεγόμενον), τις διαμαρτυρίες, τις πορείες, τις αντιδράσεις και τις αγωνιστικές δράσεις του Κόσμου, που ολοένα και περισσότερο, συνειδητοποιεί πως ο μόνος δρόμος για έξοδο από τα μνημόνια, είναι ο αγώνας ενάντια σε αυτά και ενάντια σε ΟΛΑ τα κόμματα που τα ψήφισαν και τα υποστήριξαν (των νεομνημονιακών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ συμπεριλαμβανομένων), και να διοχετεύσουν ξανά αυτόν τον Κόσμο, μέσα στα κομματικά τους "μαντριά".

Το εξοντωτικό Φορολογικό, το εξανδραποδιστικό Ασφαλιστικό, η γενοκτονική λιτότητα, οι δολοφονικές περικοπές στην Δημόσια Παιδεία και την Δημόσια Υγεία, το πατριδοκτόνο ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας, δεν είναι τίποτα άλλο, παρά η ΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ-ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, που όλα αυτά τα κόμματα μαζί, σε πλήρη και αγαστή συνεργασία, ΨΗΦΙΣΑΝ.

Όσο λοιπόν και αν οι εκπρόσωποί τους, σε όποιον τομέα κι αν βρίσκονται, - πολιτικό, συνδικαλιστικό, τοπικής αυτοδιοίκησης κλπ,- νομίζουν ότι βρίσκουν πρόσφορο βήμα και έδαφος, μέσα από τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις του Λαού μας, για να "ψαρέψουν στα θολά νερά" με κορώνες του "τζάμπα μάγκα", δήθεν ενάντια στα κυβερνητικά μνημονιακά μέτρα, ξέρουν ότι, η υποκρισία, όπως και το αδερφάκι της το ψέμα, έχουν κοντά ποδάρια !

Ξέρουν ότι, μετά από την επτάχρονη εφαρμογή, των φρικτών αντιλαικών μνημονιακών πολιτικών ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, η γύμνια αυτών των κομμάτων τους, έχει πλέον αποκαλυφθεί, σαν του βασιλιά, στο γνωστό παραμύθι.
Όταν ψηφίζεις μνημόνια, έχεις ήδη ψηφίσει ΚΑΙ τους εφαρμοστικούς νόμους που εμπεριέχονται και προαπαιτούνται με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο, μέσα στα μνημόνια που ψήφισες!

Ύστερα από το έγκλημα της ψήφισης των μνημονίων, δεν δικαιούσαι και δεν μπορείς να παριστάνεις την αθώα περιστερά, ελπίζοντας ότι θα εξαπατήσεις για άλλη μια φορά τον Ελληνικό Λαό...
Ο σοφός Λαός μας το λέει: "ή με το φίδι θα είσαι, ή με τον Αλέξανδρο".

Όλοι λοιπόν, όσοι ψήφισαν μνημόνια, και όλοι όσοι μέχρι σήμερα ψήφισαν, και ανήκουν και συνεχίζουν να υποστηρίζουν, οποιοδήποτε από τα ένοχα κόμματα των μνημονίων, την επιλογή τους την έκαναν: διάλεξαν να είναι με το φίδι...
Ας μην συνεχίζουν λοιπόν την φαρσοκωμωδία της εξαπάτησης του Λαού, "και με το φίδι, και με τον Αλέξανδρο"...

Τζάμπα οι δήθεν "αγωνιστικές" και δήθεν "φιλολαικές" τους κορώνες, όσων αρέσκονται να "παίζουν σε διπλό ταμπλώ"...
Τους πήραν είδηση και οι πέτρες σ' αυτόν τον τόπο....
Και σύντομα, όπως πάνε οι τραγικο-ιλαροί πολιτικάντηδές, ο Ελληνικός Λαός θα τους πάρει και με τις πέτρες...

Γράφει η δημοτική σύμβουλος Ρόδου με τη Λαϊκή Ενότητα Ρόδου Ευαγγελία Παναή

Διαβάστε ακόμη

Δρ. Ιωάννης Ηλ. Βολανάκης: Ταμάριξ η γαλλική (Tamarix gallica), κοινώς αρμυρίκι ή αλμυρίκι

Φίλιππος Ζάχαρης: Η προστασία της Ευρώπης, οι Ευρωεκλογές και οι κίνδυνοι

Αργύρης Αργυριάδης: Η «παράλληλη» εργασία των δημοσίων υπαλλήλων

Χρήστος Γιαννούτσος: Τελικά ψηφίζουμε στις Ευρωεκλογές με κριτήριο την πολιτική ή το lifestyle;

Ηλίας Καραβόλιας: Το αφανές κόστος του δυνητικού

Θεόδωρος Παπανδρέου: Διορθωτικές παρεμβάσεις στο Αναλυτικό και Ωρολόγιο πρόγραμμα του Δημοτικού Σχολείου

Γιατί να ψηφίσουμε στις Ευρωπαϊκές εκλογές του 2024;

Στην Ηλιούπολη για τα μπαράζ ανόδου ο ΠΑΟΚ Ρόδου