Δόθηκε λύση στο πρόβλημα με τις εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών

Δόθηκε λύση στο πρόβλημα με  τις εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών

Δόθηκε λύση στο πρόβλημα με τις εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 726 ΦΟΡΕΣ

Από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

Την ικανοποίησή τους, για το γεγονός ότι ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκος, έδωσε λύση για τις εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών, εκφράζει ο σύλλογος εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών Δωδεκανήσου. Σε επιστολή που στάλθηκε χθες, αναφέρονται τα εξής:

“Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, με την παρούσα εκφράζουμε την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μας για την ορθότατη απόφασή σας όπως διενεργούνται πρακτικές εξετάσεις υποψηφίων οδηγών εντός του ωραρίου των υπαλλήλων - εξεταστών σε όλες τις Υπηρεσίες Συγκοινωνιών - Μεταφορών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Με την απόφασή σας αυτή τερματίσατε επιτυχώς για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου την ταλαιπωρία που προξενούσε στον κλάδο μας αλλά και στους ενδιαφερόμενους διοικούμενους (υποψήφιους οδηγούς) η πολύμηνη (και αντικειμενικώς απόλυτα δικαιολογημένη από την πλευρά τους) αποχή των υπαλλήλων - εξεταστών στις Υπηρεσίες Συγκοινωνιών - Μεταφορών όλης της χώρας, εξαιτίας της μη καταβολής από το Ελληνικό Δημόσιο προς αυτούς του υπερωριακού επιδόματος που δικαιούντο.

Έτσι βρήκε απλή αλλά ευφυή λύση - κατάληξη ένα πρόβλημα που ξεκίνησε στις 07/03/2016 και αφενός δημιούργησε τεράστια οικονομικά προβλήματα στις Σχολές Υποψηφίων Οδηγών όλης της χώρας (και ειδικότερα του Νομού Δωδεκανήσου), αφετέρου δε κράτησε σε ομηρία εκατοντάδες υποψήφιους, οι οποίοι το μόνο που επιθυμούσαν και επιθυμούν είναι μία άδεια οδήγησης που θα τους οδηγήσει σε μία θέση εργασίας.

Δείξατε και αποδείξατε, ταυτόχρονα, με τη λύση που δώσατε στο πρόβλημα αυτό ότι θεωρείτε κύριο, βασικό και ουσιώδες το έργο των υπαλλήλων - εξεταστών υποψηφίων οδηγών, το οποίο συμβάλει άμεσα στην οδική ασφάλεια, και όχι πάρεργο όπως κάποιοι εξακολουθούν να το θεωρούν μέχρι και σήμερα.

Θα θέλαμε, επίσης, να επεκτείνουμε τις ευχαριστίες μας και στον υπεύθυνο της Υπηρεσίας Συγκοινωνιών - Μεταφορών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, περιφερειακό σύμβουλο Χ. Μπάρδο, για την αποτελεσματικότητα και τη διαθεσιμότητά του καθόλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, του προγραμματισμού και της υλοποίησης των εξετάσεων υποψηφίων οδηγών τόσο στη Ρόδο όσο και στην Κω.

Επιθυμούμε και επιδιώκουμε αντίστοιχες ενέργειες - λύσεις και για τα υπόλοιπα νησιά (Κάρπαθο, Κάλυμνο, Λέρο & Πάτμο), όπου βέβαια ο αριθμός υποψηφίων οδηγών σε αναμονή των εξετάσεών τους είναι μεν αρκετά μικρότερος αλλά θα πρέπει κι αυτοί να εξεταστούν.

Με εντολή του Δ.Σ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΟΡΤΣΕΛΛΗ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ .
ΠΕΤΑΥΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ”

Διαβάστε ακόμη

Η δραστηριότητα του Κέντρου «Δίοδος»

Προκήρυξη διαγωνισμού για το «Βραβείο Βασίλη Μοσκόβη έτους 2023»

Ορκίστηκε χειρουργός στο Νοσοκομείο Ρόδου ο Γιώργος Ντόκος

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη