Να χτίσει ομάδα τίτλου…

Να χτίσει ομάδα τίτλου…

Να χτίσει ομάδα τίτλου…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 53 ΦΟΡΕΣ

Ο Διαγόρας θα κυνηγήσει και φέτος την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική

Η ιστορία του αυτό επιτάσσει. Ο Διαγόρας ήταν πάντα φτιαγμένος σαν σύλλογος, να παλεύει προκειμένου να πρωταγωνιστεί σε όποια κατηγορία κι αν ανήκει, για να κατακτά τίτλους και να γράφει χρυσές σελίδες στην ιστορία του.

Αυτός είναι ο μεγάλος του στόχος και φέτος. Οι «κυανέρυθροι» θα κυνηγήσουν την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Είναι κάτι για το οποίο δεν «κρύβεται» πλέον κανείς στο «γηραιό». Από τον πρόεδρο του μέχρι τον τελευταίο ποδοσφαιριστή του.

Εξάλλου αυτή ήταν η κεντρική ιδέα των τελευταίων δηλώσεων του Ανδρέα Σταύρου στην Α.Ρ. «Θα δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα, για να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου».

Οι προσεχείς μέρες θα περιέχουν συναντήσεις των Διοικούντων με τον προπονητή, προκειμένου να αρχίσουν οι ανανεώσεις και να «χτισθεί» ξανά ένα έμπειρο αλλά και ταλαντούχο ρόστερ, που θα πάει το Διαγόρα ψηλά. Έχει να επιλέξει από τη Ροδίτικη ποδοσφαιρική αγορά, ότι καλύτερο κυκλοφορεί πέρα από την ανανέωση των συνεργασιών με τους δικούς του παίκτες.

Κι όπως έγινε γνωστό, δεν αποκλείεται το ξεκίνημα να γίνει ακόμα και σήμερα, εάν φυσικά το επιτρέψουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις των μελών της Διοίκησης.

Σε ότι αφορά την προετοιμασία, θα ξεκινήσει γύρω στις 20 Ιουλίου. Η συγκεκριμένη ημέρα θα ανακοινωθεί προσεχώς από τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη

Super League 2: «Λύγισε» στις καθυστερήσεις ο Διαγόρας

Το Εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ με τη «γλώσσα» των αριθμών

Ξεκίνησε στον ΡΟΑ το “MT200 Rhodes ITF Seniors 2024 by The Ixian Grand & All Suites”

Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

Νέος αγώνας στιβικού τριάθλου Κ14 αύριο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Λιακοπούλου και Σαραγά από τον Υγρό Στίβο Ρόδου στο “Acropolis Juniors”

Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Μέγας Αλέξανδρος αύριο στην Καλλιθέα

Η Μαρία Μαγκούλια στο Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος»