Ψάχνει γυμναστή ο Φοίβος

Ψάχνει  γυμναστή  ο Φοίβος

Ψάχνει γυμναστή ο Φοίβος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 231 ΦΟΡΕΣ

Συνεχίζονται οι συζητήσεις με τους παίκτες που θέλουν να ανανεώσουν την συνεργασία

Τον άμεσο συνεργάτη του Μιχάλη Πολιά αναζητεί η Διοίκηση του Φοίβου. Βέβαια έχει ήδη ανακοινωθεί η συνεργασία με τον Νίκο Ψαρρά, ο οποίος θα αναλάβει την εκγύμναση των τερματοφυλάκων, αλλά όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, χρειάζεται ο έμπειρος γυμναστής ο οποίος και θα αναλάβει την ενδυνάμωση και τις προπονήσεις των παικτών και κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά και κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου 2016-2017.

Στην λίστα των ανθρώπων του Φοίβου, υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις, οι οποίες μελετώνται με κάθε λεπτομέρεια από τους Διοικούντες.

Σε ότι αφορά τις ανανεώσεις αυτές, γίνονται σύμφωνα με τις εισηγήσεις του Μιχάλη Πολιά, ο οποίος βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Φτάκλα αλλά και την επιτροπή μεταγραφών της ομάδας .

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, το επόμενο τετ α τετ θα γίνει με τον Ρεϊση Μαϊλη αλλά και με τον Λευτέρη Δράκο. Παίκτες κι οι δυο του συλλόγου, που έχουν προσφέρει πολλά μέχρι τώρα στον Φοίβο.

Παράλληλα εκείνο που πρέπει να σημειωθεί, είναι πώς δίδεται προτεραιότητα στις ανανεώσεις των παικτών που επιθυμεί η τεχνική ηγεσία να παραμείνουν στην ομάδα, ενώ έχουν γίνει επαφές με μεταγραφικούς στόχους, που απασχολούν τον Φοίβο από την τοπική αγορά.

Τον άμεσο συνεργάτη του Μιχάλη Πολιά αναζητούν στο Φοίβο (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Τον άμεσο συνεργάτη του Μιχάλη Πολιά αναζητούν στο Φοίβο (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Super League 2: «Λύγισε» στις καθυστερήσεις ο Διαγόρας

Το Εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ με τη «γλώσσα» των αριθμών

Ξεκίνησε στον ΡΟΑ το “MT200 Rhodes ITF Seniors 2024 by The Ixian Grand & All Suites”

Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

Νέος αγώνας στιβικού τριάθλου Κ14 αύριο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Λιακοπούλου και Σαραγά από τον Υγρό Στίβο Ρόδου στο “Acropolis Juniors”

Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Μέγας Αλέξανδρος αύριο στην Καλλιθέα

Η Μαρία Μαγκούλια στο Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος»