Σε Ρόδο και Καστελλόριζο προχθές ο αρχηγός του ΓΕΣ

Σε Ρόδο και Καστελλόριζο προχθές ο αρχηγός του ΓΕΣ

Σε Ρόδο και Καστελλόριζο προχθές ο αρχηγός του ΓΕΣ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1487 ΦΟΡΕΣ

Μόλις ανέλαβε καθήκοντα

Ολιγόλεπτη συνάντηση με το νέο αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή είχε ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος με αφορμή τη σύντομη επίσκεψη του πρώτου στη Ρόδο.

Ο νέος αρχηγός βρέθηκε στην περιοχή μας στο πλαίσιο επίσκεψής του στο Καστελλόριζο στο οποίο μετέβη σύμφωνα με πληροφορίες του policenet.gr με ελικόπτερο Chinook το βράδυ της Τρίτης.

Mάλιστα όπως αναφέρεται, μίλησε στο προσωπικό της στρατιωτικής δύναμης Μεγίστης και έδωσε οδηγίες και κατευθύνσεις, ενώ όπως σημειώνεται θα ακολουθήσουν και άλλες επισκέψεις σε μονάδες και σχηματισμούς του στρατού ξηράς το προσεχές διάστημα.

Αναφορικά με τη συνάντησή του με τον αρχηγό ΓΕΣ στην οποία παραβρέθηκαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Ευστρατίου, ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει τα εξής: «Για λίγα λεπτά, στο πέρασμα του από την Ρόδο, μπορέσαμε να συναντηθούμε και να συγχαρούμε τον νέο Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή.

Η τοποθέτηση του στο αξίωμα του Αρχηγού ΓΕΣ, γέμισε τους νησιώτες με χαρά, περηφάνια και αισιοδοξία, αφού πρόκειται για γνήσιο πατριώτη υψηλού ήθους.

Και εις ανώτερα στον νέο Αρχηγό ΓΕΣ, τα νησιά μας τον γνωρίζουν και τον εμπιστεύονται».

Με τον κ. Στεφανή συναντήθηκε όμως και ο αντιδήμαρχος οικονομικών Σάββας Διακοσταματίου, μεταφέροντας τις ευχές και του δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό.

Από την πλευρά του ο κ. Διακοσταματίου επίσης με ανάρτηση στο facebook αναφέρει τα εξής: «ολιγόλεπτη συνάντηση με το νέο αρχηγό ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή. Συγχαρητήρια εκ μέρους του δήμου Ρόδου για την ανάληψη των υψηλών καθηκόντων. Αισθανόμαστε σίγουροι και ασφαλείς».

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου και ώρα 09:30, θα πραγματοποιηθεί στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων του Αρχηγού ΓΕΣ, παρουσία της Πολιτικής Ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ.

Διαβάστε ακόμη

Η δραστηριότητα του Κέντρου «Δίοδος»

Προκήρυξη διαγωνισμού για το «Βραβείο Βασίλη Μοσκόβη έτους 2023»

Ορκίστηκε χειρουργός στο Νοσοκομείο Ρόδου ο Γιώργος Ντόκος

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη