Εκτάκτως συνεδριάζει σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου

Εκτάκτως συνεδριάζει  σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου

Εκτάκτως συνεδριάζει σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 423 ΦΟΡΕΣ

Εκτάκτως συνεδριάζει σήμερα, Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, στη 1:30 το μεσημέρι, το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου, για μία σειρά από θέματα που έρχονται με τη μορφή του επείγοντος. Ειδικότερα, το δ.σ. συγκαλείται εκτάκτως ώστε εμπρόθεσμα να γίνει η κατάθεση της πρότασης του Δήμου Ρόδου στην Ειδική Γραμματεία ΣΔΙΤ καθώς και για το κατεπείγον των υπολοίπων θεμάτων.

Σημειώνεται ότι η τακτική συνεδρίαση του Σώματος έχει προγραμματιστεί σε μία εβδομάδα, την Τρίτη 26 τρέχοντος μηνός. Μεταξύ άλλων, στην ημερήσια διάταξη της σημερινής συνεδρίασης βρίσκονται και τα παρακάτω θέματα:

• Πρόταση χρηματοδότησης για τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης με τίτλο “Master Plan χρηματοδότησης (feasibility study), για την Ενεργειακή Αναβάθμιση - Αυτοματοποίηση του Συστήματος Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων και εφαρμογές SmartCities, με Εξοικονόμηση Ενέργειας, στο Δήμο Ρόδου αρ. πρωτ. 2/73085/2017

• Έγκριση αναμόρφωσης προϋπ/σμού, τροποποίηση τεχνικού προγράμματος οικ. έτους 2017

• Έγκριση διάθεσης πίστωσης για τη μετάβαση, διαμονή και ημερήσια αποζημίωση της Αντιδημάρχου Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Απόδημων Ροδίων κυρίας Μαρίας Χατζηλαζάρου του Λαζάρου στο Παρίσι της Γαλλίας προκειμένου να εκπροσωπήσει το δήμο Ρόδου στην Έκθεση Τουρισμού ΙFTM 2017.

• Αίτημα για έγκριση πίστωσης, έγκριση δαπάνης και ανάληψη υποχρέωσης για την κεντρική εκδήλωση της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού 2017, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 στην πλατεία Ελευθερίας.

• Έγκριση μετάβασης και διαμονής της αντιδημάρχου Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Απόδημων Ροδίων κυρίας Μαρίας Χατζηλαζάρου του Λαζάρου στο Λουτράκι Κορινθίας από Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 έως και Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017, προκειμένου να συμμετέχει εκ μέρους του δήμου Ρόδου στην 1η Γενική Συνέλευση του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Ιστορικών Λουτροπόλεων (ΕΗΤΤΑ) καθώς και στη συνεδρίαση της εκτελεστικής της ΣΔΙΠΕ.

Διαβάστε ακόμη

Η δραστηριότητα του Κέντρου «Δίοδος»

Προκήρυξη διαγωνισμού για το «Βραβείο Βασίλη Μοσκόβη έτους 2023»

Ορκίστηκε χειρουργός στο Νοσοκομείο Ρόδου ο Γιώργος Ντόκος

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη