Με λευκό απουσιολόγιο στη Νίκαια ο Ιάλυσος

Με λευκό απουσιολόγιο στη Νίκαια ο Ιάλυσος

Με λευκό απουσιολόγιο στη Νίκαια ο Ιάλυσος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 176 ΦΟΡΕΣ

Σταυλάς, Παφιάκης και Ρεκλείτης είναι στη διάθεση του Αλέξανδρου Αλεξιάδη για το ματς με τον Ιωνικό

Σε εντατικούς ρυθμούς συνέχισε χθες την προετοιμασία του ο Ιάλυσος. Οι «ερυθροκίτρινοι» στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, πηγαίνουν την Κυριακή στη Νίκαια (14.30) για να αντιμετωπίσουν τον Ιωνικό.

Ένα ματς που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, κάτι που έχει επισημάνει στους παίκτες του από την αρχή της εβδομάδας ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης.

Η τεχνική ηγεσία γι’ αυτό το παιχνίδι, έχει στη διάθεσή της όλους τους παίκτες, καθώς Δημήτρης Σταυλάς, Σάββας Παφιάκης ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους, ενώ σε καλή κατάσταση δείχνει κι ο Βαγγέλης Ρεκλείτης, που είναι έτοιμος να αγωνιστεί.
Οι παίκτες του Ιάλυσου θα προπονηθούν κανονικά σήμερα και αύριο και θα φύγουν αύριο το βράδυ για την Αθήνα. Θα επιστρέψουν στη Ρόδο μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ιωνικό.

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
Στο μεταξύ και με αφορμή την άψογη φιλοξενία του Ιάλυσου στην ομάδα του Ζευγολατιού, η Διοίκηση της ομάδας της Κορίνθου απέστειλε στο ΔΣ του Ιάλυσου την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Αξιότιμοι κύριοι
Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο Μιχάλη Χατζηνικήτα, τη διοίκηση και την ομάδα του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ για την άψογη φιλοξενία που έτυχαν τα μέλη της διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο, η ποδοσφαιρική ομάδα και τα μέλη της αποστολής. Η ευγενής άμιλλα και η άψογη «επαγγελματική» συμπεριφορά όλων των μελών της ομάδας δεν μπορεί παρά να μας δημιουργεί την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τη Διοίκηση της ομάδας. Υποσχόμαστε να την ανταποδώσουμε στον επόμενο γύρο».

Φιλικά
Ο πρόεδρος
Παναγιώτης Κατσιφώλης

Διαβάστε ακόμη

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή

Να κάνουν αισθητή την παρουσία τους

Αύριο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» το διασυλλογικό συνθέτων στίβου Κ16

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»