Κλεόβουλος: «Οικεία η αρετή και ξένη η κακία...»

Κλεόβουλος: «Οικεία η αρετή και ξένη η κακία...»

Κλεόβουλος: «Οικεία η αρετή και ξένη η κακία...»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 227 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση, μέσα από την οποία περιγράφει τη στάση που θα κρατήσει από εδώ και στο εξής απέναντι στα «φαλτσοσφυρίγματα», εξέδωσε το σωματείο της Λίνδου. Πρόβλημα με τους τερματοφύλακες συνεχίζει να αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Δογιάμας, χτύπησε ο Κολιοκώστ

Χρησιμοποιώντας πιο ήπια και πιο ψύχραιμη γλώσσα σε σχέση με αυτή που χρησιμοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου, επανήλθε η διοίκηση του Κλεόβουλου στο θέμα της διαιτησίας του αγώνα με τον Αστέρα στο γήπεδο της Παστίδας. Τα μέλη της συνεδρίασαν εκτάκτως το πρωί της Κυριακής και όπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους, που πάντως δεν στερείται αιχμών, δεν θα ξανασχοληθούν με τα «σφυρίγματα» των διαιτητών:

«To Δ.Σ. του Κλεόβουλου Λίνδου μετά από έκτακτη συνεδρίαση που έγινε το πρωί με μοναδικό θέμα τα όσα έγιναν στο αγώνα με τον Αστέρα Παστίδας, αποφάσισε ομόφωνα : η διοίκηση της ομάδας, ο προπονητής και οι παίχτες δεν θα ξανά σχολιάσουν αποφάσεις των διαιτητών, γιατί αυτές μεν δεν αλλάζουν αλλά και κρύβουν τις αγωνιστικές αδυναμίες μας . Σε παλιότερη ανακοίνωση αναφερθήκαμε για ανθρώπινα λάθη τα οποία δυστυχώς στον αγώνα αυτό επαναλήφθηκαν , έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει ή να αποχωρήσει κάποιος από τον χώρο του ποδοσφαίρου ή να σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία. Εμείς επιλέγουμε ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ( τα οποία τις περισσότερες φορές τα καθορίζουν οι διαιτητές και η ανοχή που δίνουν σε αυτούς οι παρατηρητές τους ). Ο Κλεόβουλος ως ποδοσφαιρική ομάδα θα προσπαθήσει να δικαιώσει το ρητό του σοφού παν μέτρο άριστο και να μας είναι οικεία η αρετή και ξένη η κακία».

Αγωνίας συνέχεια, πρόβλημα ο Κολιοκώστας
Πέρα από κάθε φαντασία ήταν αυτό που έμελλε να αντιμετωπίσει στον αγώνα της Παστίδας ο Δημήτρης Δογιάμας.
Οι φόβοι του για την απουσία και των τριών τερματοφυλάκων του Κλεόβουλου επιβεβαιώθηκαν και δεν του έμεινε άλλη επιλογή από το να επιστρατεύσει τον επιθετικό Παναγιώτη Νικηταρά, που είχε αναγκαστεί να φορέσει τα γάντια προς το τέλος της θητείας του στον Ηρακλή Λάρδου.
Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Κλεόβουλος ταξιδεύει στην Κω για να αντιμετωπίσει το Νικαγόρα και ο προπονητής του ελπίζει πως τούτη τη φορά, η ενδεκάδα θα ξεκινάει από… κανονικό τερματοφύλακα.
Με δεδομένο πως ο νεαρός Διακογεωργίου παραμένει νοκ άουτ λόγω διαστρέμματος, τα πάντα θα κριθούν αφ’ ενός από το κατά πόσο θα ξεπεράσει ο Χρυσανθής το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον προσαγωγό (χθες προπονήθηκε ατομικά), αφ’ ετέρου δε από το αν ο Ναούμ δεν θα έχει υποχρεώσεις που θα τον κρατήσουν στη Ρόδο.
Σημειώνεται, πως στη χθεσινή προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Κολιοκώστας, που τραυματίστηκε στο γόνατο. Η συμμετοχή του στον αγώνα της Κω είναι αμφίβολη.

Ένας δικός του στην Τσέλσι!
Ένα 16χρονο παιδί, που έμαθε ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του συλλόγου, αποχαιρέτησαν πριν από λίγο καιρό οι άνθρωποι του Κλεόβουλου, με την προσδοκία να το δουν να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο.
Ο γεννημένος το 2001 αμυντικός μέσος Τόμας Κάρμα, που κατάγεται από την Αγγλία και μεγάλωσε στη Ρόδο, «γυάλισε» στο μάτι των σκάουτερ της Τσέλσι και μετά από δοκιμές, εντάχθηκε στα τμήματα υποδομών των Λονδρέζων!
Οι Λίνδιοι του εύχονται ολόψυχα κάθε επιτυχία.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή

Να κάνουν αισθητή την παρουσία τους

Αύριο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» το διασυλλογικό συνθέτων στίβου Κ16

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος