Πονοκέφαλος για Ορφανίδη στον Φοίβο

Πονοκέφαλος για Ορφανίδη στον Φοίβο

Πονοκέφαλος για Ορφανίδη στον Φοίβο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 145 ΦΟΡΕΣ

Η λίστα των προβλημάτων αυξήθηκε, καθώς οχτώ παίκτες αντιμετωπίζουν τραυματισμούς και τιμωρίες. Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τον διαιτητή Ατσικνούδα

Στα οχτώ αυξήθηκαν τα προβλήματα στην ομάδα του Φοίβου, με το Σάββα Ορφανίδη να πονοκεφαλιάζεται για το πώς θα τα αντιμετωπίσει ενόψει και του παιχνιδιού στην Παστίδα με αντίπαλο τον Αστέρα.

Πριν από το ματς με τον Διγενή, είχε τραυματίες τους Νίκο Ορφανίδη, Παντελή Μπιλιά, και το νεαρό Πανταζόπουλο, ενώ ο Μιχάλης Μόσχος στρατεύτηκε.

Μετά τον αγώνα όμως με το Διγενή, ο Σάββας Ορφανίδης είδε να αποβάλλονται οι Αντώνης Θεοδοσίου και Σταμάτης Χατζησάββας και να τραυματίζονται εξίσου σοβαρά, οι Σωκράτης Ορφανίδης και Κώστας Καλημέρης. Ο πρώτος βγήκε με πρόβλημα στον χιαστό και η μαγνητική στην οποία δεν έχει υποβληθεί ακόμα, θα καταδείξει το μέγεθος της ζημιάς. Ο δεύτερος βγήκε με θλάση στο μηρό και θα απουσιάσει όπως τονίσθηκε από τους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα περίπου.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ…ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΝΙΚΗ!
Ανακοίνωση διαμαρτυρίας, έστω και καθυστερημένα, εξέδωσε χθες η διοίκηση του Φοίβου, ζητώντας την εξαίρεση του διαιτητή, Δημήτρη Ατσικνούδα από τα παιχνίδια του. Η ανακοίνωση:

«Στην αρχή να ξεκαθαρίσουμε ότι ουδέποτε μέχρι σήμερα έχουμε ασχοληθεί με διαιτησία, ούτε και με τα αγωνιστικά λάθη τους, τα οποία σχεδόν πάντα τα αποδίδουμε σε ανθρώπινο λάθος. Στο γήπεδο μας διεξήχθη σήμερα (Σάββατο 20/11) ο αγώνας της ομάδας μας με την ομάδα του Διγενή.

Έπειτα από τη διαιτησία του κ. Ατσικνούδα (διαιτητής αγώνα) αναγκαζόμαστε να κάνουμε μια εξαίρεση και να τοποθετηθούμε. Θεωρούμε εγκληματική τη διαιτησία του παραπάνω, ο οποίος απροκάλυπτα σφύριζε ή αδιαφορούσε να σφυρίξει καθώς και να υποδεικνύει παραβάσεις ή όχι.

Τους λόγους για την παράνοια που ζήσαμε τους γνωρίζει καλύτερα ο ίδιος. Ο παραπάνω κύριος είναι ανεπιθύμητος στο χωριό και παρακαλούμε να μην οριστεί ξανά σε αγώνες της ομάδας μας.

ΥΓ1: Διαμαρτυρόμαστε σε αγώνα που κερδίσαμε 3-0

ΥΓ2: Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να παίζει με την ιστορία του Φοίβου. Ο σεβασμός πλέον απαιτείται.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ»

Διαβάστε ακόμη

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή

Να κάνουν αισθητή την παρουσία τους

Αύριο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» το διασυλλογικό συνθέτων στίβου Κ16

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»