Ζεστή ατμόσφαιρα και μοναδικές γεύσεις στο εστιατόριο Elakati Kitchen Bar

Ζεστή ατμόσφαιρα και μοναδικές γεύσεις στο εστιατόριο Elakati Kitchen Bar

Ζεστή ατμόσφαιρα και μοναδικές γεύσεις στο εστιατόριο Elakati Kitchen Bar

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1505 ΦΟΡΕΣ

Στην καρδιά της Ρόδου το αγαπημένο εστιατόριο Elakati Kitchen Bar άνοιξε επίσημα τις πόρτες του για τον φετινό χειμώνα, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και μας υποδέχεται με ανανεωμένο μενού που φέρει την υπογραφή του καταξιωμένου chef Γιώργου Στυλιανουδάκη.

Σε έναν ιδιαίτερα διακοσμημένο χώρο ο chef Γιώργος Στυλιανουδάκης δημιουργεί ευφάνταστα ελληνικά πιάτα με μια μοντέρνα πινελιά. Αγαπημένες ελληνικές συνταγές παντρεύονται αρμονικά με τις σύγχρονες τάσεις μαγειρικής για να προσφέρουν μια εκλεπτυσμένη γαστρονομική εμπειρία, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τον πλούτο και την αφθονία των ελληνικών προϊόντων.

Η απόλαυση του γεύματος απογειώνεται με τον κατάλληλο συνδυασμό κρασιού μέσα από μια winelist που έχει επιμεληθεί ο sommelier Κοσμάς Σαρακίνης η οποία περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα από ελληνικές ετικέτες κρασιών. Το αποτέλεσμα είναι ένα μαγευτικό food and wine pairing καθώς κάθε εκλεκτό πιάτο του Elakati Kitchen Bar έχει συνδυαστεί εξαιρετικά με το ιδανικό κρασί.

Την Πέμπτη και το Σάββατο οι βραδιές γίνονται πιο ξεχωριστές με τον Ελευθέριο Χατζηαντώνη που δίνει το μουσικό στίγμα στον χώρο με τους ήχους του σαξόφωνού του ενισχύοντας την ζεστή ατμόσφαιρα.

Το Elakati Kitchen Bar αποτελεί την απόλυτη πρόταση του χειμώνα για τους λάτρεις του καλού φαγητού και σας προσκαλεί να παραδοθείτε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων.

Elakati Kitchen Bar
Λοχαγού Φανουράκη 29
Επίσημο opening 2 Δεκεμβρίου
Τηλ. Κρατήσεων: 2241070688





Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές