Εναρξη επαναπροσλήψεων στο Σωματείο  Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου εύχεται Καλή Χρονιά σε όλα του τα μέλη και τα ενημερώνει, ότι οι αιτήσεις επαναπροσλήψεων θα αρχίσουν σήμερα Τετάρτη και θα διαρκέσουν έως την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2017. Οι αιτήσεις θα διεξάγονται καθημερινά 9:00 – 14:00 και 17:00 - 19:00 στο γραφείο του Σωματείου το οποίο στεγάζεται στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου στην Στεφ. Καζούλη 30.

Συγκεκριμένα προς τα μέλη,  των οποίων η συνδρομή 2018 είχε παρακρατηθεί κατά την διάρκεια της περασμένης σεζόν (2017) από την επιχείρηση όπου εργάζονται,  το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων θέλει να διευκρινίσει ότι η παρακράτηση της συνδικαλιστικής τους εισφοράς δεν πραγματοποιεί αυτόματα την επανμαπρόσληψη αλλά ανανεώνει την συνδρομή τους και τα καθιστά μέλη του Σωματείου.

Συνεπώς όσα μέλη  έχουν πληρωμένη συνδρομή 2018 μέσω της παρακράτησης συνδικαλιστικής εισφοράς και επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την επαναπρόσληψή τους, παρακαλούνται όπως προσέλθουν στα γραφεία του Σωματείου τις ώρες λειτουργίας (όπως αναγράφονται παραπάνω) παρά μόνο για να υπογράψουν και να κατοχυρώσουν την αίτηση επαναπρόσληψής τους.